У трьох областях України обмежили рух транспорту

Розпорядженням штабу “Укравтодору” обмежено рух великовантажного і громадського транспорту в Кіровоградській, Полтавській і Черкаській областях, а в Дніпропетровській області таке обмеження вже знято. Про це повідомляє прес-служба Державної служби з надзвичайних ситуацій.

Зокрема, зазначається, що ускладнено рух в Полтавській області – на автодорозі М-03, між с. Красногорівка Великобагачанського району та с. Бригадирівка Хорольського району (утворився затор близько 22 км), а також ускладнено рух на автодорозі Золотоноша – Кременчук (траса Н-08) поблизу с. Липове протяжністю близько 15 км.

“Поліція на автодорозі М-03 перекрила рух для роботи техніки автодору, але автотранспортний рух періодично поновлюється. Також працюють пересувні пункти обігріву”, – йдеться в повідомленні.

Управління ГСЧС Полтавської області додатково направило важку інженерну техніку. Повідомляється, що на інших автомобільних дорогах державного та місцевого значення рух транспорту забезпечено.

“Всього надано допомогу в буксируванні понад 786 транспортних засобів, в яких знаходилося близько 1 тисячі 700 чоловік”, – додали у відомстві.

Джерело





ІНШІ НОВИНИ