”Пільги нікуди не зникнуть ”: ”євробляхерам” дали пораду щодо розмитнення

Власникам “євроблях”, які зіткнулися з розмитненням, для прискорення процесу рекомендується провести цю процедуру у менших містах або сусідніх областях.

Таким чином, вдасться розвантажити населені пункти, в яких склалася найбільш серйозна ситуація. Про це на своїй сторінці в Facebook повідомив керівник головного сервісного центру МВС Владислав Криклій.

“Це зменшить черги та полегшить процес реєстрації. Найбільш завантажені області: Волинська, Івано-Франківська, Львівська, Рівненська, Тернопільська, Чернівецька”, – підкреслив він.

При цьому він дав ще кілька порад “євробляхерам”:

  • після розмитнення авто не обов’язково бігти у той же день на реєстрацію. Пільгове розмитнення нікуди не зникне, адже вже провели всі митні процедури.
  • не має сенсу займати черги до початку відкриття сервісного центру. Крім поганого настрою і втоми, це не додасть оперативності.
  • користуйтеся електронним кабінетом водія https://e-driver.hsc.gov.ua/accounts/login/. Це легальний лайфхак, який дозволить вам вибрати зручне місце і час для отримання послуги і не ви будете чекати, а вас.

Джерело





ІНШІ НОВИНИ