Які ризики при покупці машини з США: як їх уникнути?

Автомобіль в сучасному житті для людини вже не розкіш, а більше — необхідність. Особистий транспорт розширює багато можливостей. Але ж не всі можуть дозволити собі хорошу машину з салону. Що ж робити? Є вихід — старе авто з-за кордону, а саме з Америки. Такий варіант має багато переваг, але недосвідчений покупець ризикує збільшити свої витрати. Пропонуємо розібратися в цьому питанні більш детально.

Через зміни в законодавстві України ввезти автомобіль з іншої країни стало вигідніше, ніж купувати на місці. Але питання імпорту машин викликає у багатьох людей побоювання. Якщо купувати автомобіль на місці, його можна розглянути, «помацати» і побачити можливі дефекти. Але це не є гарантією того, що продавець або автодилери визнають, що машина була учасником ДТП або у неї є будь-які технічні несправності. Якщо візуально авто буде виглядати відмінно, то при обкатці можна визначити наявність проблем або ж загнати його на СТО для огляду;

Автомобіль з США ви вибираєте по фото, оглянути самостійно його у вас немає можливості. Тому обираючи варіант пригнаного авто, потрібно користуватись послугами спеціалізованої компанії, котра перевірить всі нюанси за вас. HotCar має всі необхідні для цього можливості. Купується за допомогою цієї компанії авто проходить ретельну перевірку. На сайті HotCar http://hot-car.com.ua/ ви зможете дізнатися більше інформації про всі послуги та переваги даної компанії.

HotCar купує авто з США «під ключ» з Американських аукціонів. Є можливість, щоб спеціальний ліцензований фахівець компанії прийшов на майданчик і сам оглянув автомобіль, зробив діагностику і деталировку, по завершенні вишле фото-відео звіт. Купуючи авто в Україні не у всіх буде можливість найняти власного фахівця для перевірки технічних характеристик машини. А ось пригон авто з США включає повну перевірку автомобіля:

  • виписки з історії;
  • кількість власників;
  • оригінальний пробіг і сервіс;
  • можливий огляд машини.

Компанія-експортер турбується про власну репутацію, тому надає покупцеві всю необхідну інформацію про автомобіль перед покупкою. Щоб довірити свої гроші «правильному» експерту, вибирайте компанію, котра:

  • має величезний досвід з викупу авто в США на аукціонах;
  • хорошу репутацію серед клієнтів, які скористалися послугами компанії.

Основні ризики, з якими ви зможете зіткнутися, купуючи авто в США, це:

— Технічні несправності авто;

— Довгий час транспортування;

— Пошкодження авто під час перевезення.

Щоб уберегти себе від таких можливих невдач, користуйтеся послугами перевірених часом і клієнтами компаній. Це найвигідніший, економічно виправданий та надійний вибір для тих, хто хоче стати власником якісного автомобіля. Ви уникнете зайвих витрат. Вся процедура викупу прозора, ви будете знати про всі етапи вибору, викупу та доставки вашого автомобіля.





ІНШІ НОВИНИ