Прикордонники заявили про зникнення “євроблях” на кордоні

У державній прикордонній службі заявили, що через зникнення “євроблях” на кордоні зменшився потік автомобілів на 460 тисяч. Про це повідомляє прес-служба ДПСУ.

Відзначається, що якщо пропуск осіб через кордон в першому кварталі залишився на рівні минулого року, то по транспорту за аналогічний період – відзначається зниження потоку на 460 тисяч автомобілів.

“В основному така ситуація спостерігається через зменшення курсування “євробляхерів” і учасників малого прикордонного руху на кордоні з ЄС. Тому подорожі через кордон поки стали більш комфортними і займають набагато менше часу”, – йдеться в повідомленні.

Крім того, у відомстві розповіли, що зараз фіксуються випадки наявності у подорожуючих на автомобілях страхових сертифікатів “Зелена карта” з ознаками підробки.

Зокрема, з початку введення на державному кордоні Міжнародної системи через відсутність страхових сертифікатів прикордонники не пропустили більше 5,3 тисячі транспортних засобів, виявили 51 підроблений і 72 недійсних сертифікати.

Джерело





ІНШІ НОВИНИ