Kia показала свій новий електрокар EV6 на базі Hyundai E-GMP

Компанія Kia Motors показала свій новий електромобіль EV6, побудований на платформі Hyundai E-GMP.

Поки виробник не розкриває технічні характеристики електрокара, а демонструє тільки спортивний дизайн кросовера EV6 і його інтер’єр.

EV6 є першим автомобілем, в якому використана нова філософія дизайну Kia, яку компанія називає «Opposites United». Головний дизайнер Kia Карім Хабіб пояснив, що це означає в спеціальному відеоролику.

«EV6, як перший спеціалізований електромобіль Kia, демонструє орієнтований на людину прогресивний дизайн і електрифіковану міць. Ми твердо віримо, що EV6 є привабливою і актуальною моделлю для нового ринку електромобілів. Створюючи EV6, ми прагнули створити відмітний, ефектний дизайн, використовуючи поєднання складних високотехнологічних функцій в достатніх обсягах, забезпечуючи при цьому унікальне відчуття футуристичного електромобіля».

Варто відзначити, що EV6 також є другим автомобілем на платформі E-GMP. Минулого місяця Hyundai представила власний електрокар Ioniq 5. Крім цього, в Мережі ходили чутки, що Apple могла б випустити свій електромобіль на цій же платформі, якби вона домовилася з Hyundai або Kia про спільне виробництво.

Kia обіцяє розкрити більш детальну інформацію про новий електрокар в кінці березня.





ІНШІ НОВИНИ