Екструдований пінополістирол Penoboard – легкий утеплювач

Penoboard – український бренд, що спеціалізується на виробництві термоізоляційного матеріалу. Дана торгова марка належить компанії ТОВ «Еліт-Пласт», заснованій в 2007 році в Херсоні. На сьогоднішній день це одне з провідних підприємств, чия діяльність спрямована на виготовлення екструдованого пінополістиролу. Принцип компанії – підтримка високих стандартів якості за європейським зразком.

У процесі розвитку підприємство нарощує виробничі потужності, збільшуючи обсяги продукції, що випускається. Варто відзначити, що виробництво компанії «Еліт-Пласт» абсолютно не шкодить екології, оскільки фахівці керуються протоколом Кіото, основні принципи якого вимагають дотримання суворого контролю над викидами вуглеводнів і фреону. Якісному контролю сприяє використання обладнання італійського та німецького виробництва.

На вартість кінцевого продукту впливає те, що Penoboard орієнтований на український ринок і підпорядковується загальним ціновим тенденціям. Однак головний бонус замовника – можливість швидко отримати матеріали. Якщо Ви сумніваєтеся, скільки замовити пінополістиролу Penoboard, зверніться до фахівців, які максимально швидко, володіючи певною інформацією про проект, розрахують необхідну кількість матеріалів.

Використання пінополістиролу для утеплення споруд різного призначення сьогодні користується широкою популярністю. Енергозбереження стало дуже актуальним, тому більшість людей намагаються зробити ставку на якісну теплоізоляцію, яку надає і бренд Penoboard. У каталозі, який пропонує виробник, Ви знайдете плити різного розміру і щільності, вибрати які необхідно, виходячи з вимог проекту.

Екструдований пінополістирол Penoboard, відгуки про який від фахівців переважно вельми позитивні, використовується для теплоізоляції підлоги, фундаменту, стін, трубопроводу. Його ціна окупиться дуже швидко, особливо в зимовий період. Повітря – є природним теплоізолятором, а пінополістирол на 98% складається саме з нього, за рахунок чого він забезпечує якісну і довговічну теплоізоляцію.

Щоб остаточно підтвердити правильність свого вибору, вивчіть властивості матеріалу:

  • стійкість до механічних впливів;
  • низька провідність тепла і пари;
  • гідрофобність і хімічна інертність, стійкість до впливу грибка і цвілі;
  • відсутність деформації з плином часу.

Працювати з цим матеріалом досить просто, головне – дотримуватися правил монтажу. Не втрачайте час даремно на пошуки, скористайтеся можливістю купити продукцію Penoboard, і Ви будете задоволені своїм вибором!

 





ІНШІ НОВИНИ