Medik8 – косметика, яка підкорила своїм професіоналізмом

Бренд Medik8 був заснований групою біохіміків і фармакологів ще в 2004 році. Принципи, за якими працює марка, викликають довіру і у салонних фахівців, і в їхніх клієнтів.

Формули засобів Medik8 вчені бренду продумують так, щоб кожен компонент в кінцевому підсумку був доставлений саме в ті ділянки шкіри, де він буде діяти максимально ефективно і при цьому надавати мінімальну подразнюючу дію. Часто в якості транспортерів активних інгредієнтів використовуються очищені масла, які проникають в шкіру краще, ніж вода. А для вітаміну А навіть була розроблена унікальна система доставки з витримкою в часі: це дозволяє запобігти роздратуванню шкіри, яке викликає ретинол.

Деякі найактивніші компоненти при цьому є найбільш нестійкими – наприклад, вітаміни С і А. Вчені Medik8 є піонерами в розробці технологій стабілізації і збереження інгредієнтів. Крім того, вся продукція бренду створюється маленькими партіями, щоб забезпечити її свіжість і активність на момент застосування.

Косметика Medik8 вирішує конкретні проблеми шкіри – акне, почервоніння, гіперпігментація, сухість або виражені зморшки. З цією метою продумуються формули з обмеженою кількістю активних компонентів, яка б’є точно в ціль. При цьому оскільки саме комбінований підхід призводить до видимих і довгострокових результатів, всі засоби Medik8 відмінно поєднуються між собою.

Хіральність – складний для розуміння, але дуже важливий в роботі Medik8 принцип. Справа в тому, що молекули діючих речовин мають дзеркальну формулу і можуть бути правосторонніми і лівобічними. Ця дзеркальність, яку називають хіральністю, впливає на те, як молекула вступає в хімічні реакції. Наприклад, амінокислоти, які виробляють живі організми, завжди лівосторонні, а в разі лабораторного синтезу цю якість можна варіювати. Неправильно підібраний ізомер в кращому випадку буде неактивний, в гіршому – може нашкодити. Використання хіральні коректної форми інгредієнта вимагає додаткових тимчасових і фінансових витрат, але в кінцевому підсумку гарантує максимальну ефективність при мінімальному роздратуванні.

Зменшення впливу на навколишнє середовище – ще одне обов’язкове правило, за яким працюють в Medik8. Як результат маємо формули без сульфатів, парабенів і жорстких детергентів у флаконах зі скла і біопластику, а також упаковках з переробленого деревного волокна.





ІНШІ НОВИНИ