Квартира у Львові від забудовника – купуємо житло надійно та надовго

Шукаючи квартиру у Львові, покупці опиняються між першим основним вибором: первинний чи вторинний ринок житла? Від цього повністю залежить те, як складеться ваше життя в обраному помешканні. Чому варто надати перевагу квартирі у Львові від забудовника, поговоримо сьогодні.

Напевно, перше і головне тут це те, що ви отримуєте зовсім нове житло зі строком експлуатації не менше 100 років (якщо ми говоримо про, наприклад, монолітно-каркасну технологію будівництва). Новизна стосується не лише самого будинку чи квартири, а й комунікацій, упорядкування простору, сервісу та обслуговування, про які, на жаль, і мріяти не можуть більшість будинків на вторинному ринку.

До прикладу можемо розглянути забудовника з 13-річним досвідом у сфері нерухомості – компанію «НоваБудова».

Квартиру у Львові від цього забудовника можна придбати у 2-х житлових комплексах в різних районах Львова: Шевченківському та Личаківському. Переходьте по ссилці, щоб більш детально ознайомитись з ЖК від компанії «НоваБудова».

Надсучасне та елітне житло в комплексі преміум-класу пропонує ЖК «Щасливий» PLATINUM. Це автономний 22-поверховий будинок по проспекту В’ячеслава Чорновола. Він матиме власну дахову котельню для обігріву, кожна квартира буде обладнана системою індивідуального опалення. Будинок матиме власну службу управління, що забезпечуватиме повний сервіс всередині. Одним з таких рішень буде презентабельний лобі на першому поверсі, де знаходитиметься ресепшен консьєржа, який відповість на всі питання щодо проживання та дбатиме про затишок. Також просто з будинку можна буде спуститися до підземного паркінгу і прямувати в місто на своєму авто. До речі, у центрі ви будете буквально за 5-10 хвилин. Будинок і ззовні, і з середини представлятиме досконале дизайнерське бачення. А планування квартир дозволятимуть втілити будь-який інтер’єр. Крім того, тут вже досить широкий вибір планувань, а з вікон квартир ви споглядатиме гарний вечірній центр міста. Важливо і те, що «НоваБудова» обирає такі локації для зведення своїх комплексів, де завжди є все необхідне для проживання.

Чудовий варіант для поціновувачів комфорту – ЖК «Щасливий» по вул. Біговій. Це ще один комплекс компанії вже у сегменті «комфорт». Тут збудовано перший 16-поверховий будинок, впорядковано приємну, естетичну прибудинкову територію, яка охороняється, в будинку працює служба управління і влаштовано зручний просторий хол. Наразі активно ведуться роботи над підземним паркінгом та двома наступними чергами.

Купити квартиру у Львові від забудовника – завжди кращий варіант, адже ви отримуєте нове, сучасне житло, пристосоване і облаштоване до потреб нас, сучасних людей. Дізнатися про всі пропозиції та отримати комплексну інформацію ви можете за телефоном: (067) 663-97-34, а також у відділах продажів на пр-ті В. Чорновола, 67 та вул. Чайковського, 26.





ІНШІ НОВИНИ