Переваги і недоліки автомобілів Peugeot в Україні

Більшість людей при виборі нової машини звертають увагу на лінійку Peugeot. Пояснюється це тим, що дана марка широко представлена ​​на нашому ринку. Придбати  Peugeot можна як в офіційних салонах, перейшовши за посиланням https://lion-peugeot.zp.ua/, або ж за більш доступну ціну на ринку вживаних авто і при цьому отримати в своє розпорядження практично новий автомобіль.

Техніка орієнтована на екстремальні умови експлуатації. Це стосується доріг поганої якості, суворих зим, низькоякісних масел і бензину. Двигуни французького виробника витримують постійні навантаження та не потребують моніторингу.

Переваг додає зручний доступ до комплектуючих. Купити запчастини можна в офіційних представників або ж дистанційно. В інтернет-магазинах легко замовити типові витратні матеріали, які змінюються кожен сезон.

Що можна сказати про основні достоїнства французьких серійних авто?

До ключових переваг Peugeot відносяться:

  • Місткий багажник. Шасі автомобілів французького виробника компактні. Однак це машина, орієнтована саме на сімейних людей. У багажник легко вмістити велику кількість вантажу. Це ніяк не впливає на зручність заднього ряду сидінь.
  • Комфортна керованість. Машина не орієнтована на швидкісне і екстремальне пересування. Топові моделі Peugeot із серії 408 повністю слухаються водія при спокійній їзді. Крім того, виробник значно підсилює підвіску і кермове управління, за рахунок чого дефекти дороги не призводять до поломок.
  • Продумана інфраструктура салону. Водій відчуває себе в машині на своєму місці. Сидіння розташовані таким чином, що відкривають зручний огляд ззаду і спереду. Крім того, незалежно від фізичних параметрів можна дотягнутися до приладової панелі і бортового комп’ютера.
  • Рівномірний розгін і гальмування. Двигун і трансмісія Peugeot сподобається тим, хто не звик робити різких маневрів. Система збалансована, завдяки чому виключаються підвищені навантаження і передчасний знос.

На що доведеться витратитися під час експлуатації?

Перші проблеми, які виникають з Peugeot, пов’язані з наступними вузлами:

  • Гальмівна система. Якщо ви купили вживане авто, рекомендується провести схід розвал і переналаштування гальмівного механізму. Інакше надалі машина просто буде розподіляти навантаження нерівномірно. Диски будуть зношуватися швидше.
  • Рульова рейка. Це елемент, який страждає від вібрацій. Підвіска на бюджетних моделях французького бренду жорстка і тому не нівелює впливу. Рано чи пізно рульова рейка лопне, якщо до того ж пропагувати агресивний стиль водіння.
  • Електричні компоненти. Це датчики, дроти, клеми і з’єднання. Причина проста – окислення. Періодично машину краще перевіряти і віддавати на моніторинг електрику. Це допоможе уникнути пожежі і поломки дорогого бортового комп’ютера.




ІНШІ НОВИНИ