Як організувати сучасне весілля?

Все частіше від закоханих пар можна почути, що вони хочуть стильне сучасне весілля. Але що ховається під цим поняттям? І чи є суттєві відмінності між класичним торжеством і сценарієм сучасного весілля? У цій статті ми будемо намагатися відповісти на всі ці питання.

Весілля в сучасному стилі: яке воно?

Якщо ви хочете організувати дійсно сучасне весілля, будьте готові зіткнутися з нерозумінням і навіть опором старшого покоління. Адже подібні заходи практично повністю відкидають традиційний сценарій.

Сучасне весілля – це:

  • Особлива святкова атмосфера;
  • Комфорт для кожного запрошеного;
  • Індивідуально підібраний настрій урочистості;
  • Продуманий до дрібниць декор;
  • Нестандартний сценарій свята;
  • Незвичайне рішення при виборі весільного гардероба для молодят.

Головне завдання свята – підкреслити індивідуальність закоханих. Саме тому, необхідно продумати все до дрібниць і дізнатися у фахівців, як правильно організувати сучасне весілля: як вибрати стилістику, колірну гамму, створити бездоганний образ нареченого і нареченої, продумати кожну деталь в декоруванні банкетного залу і фотозоні. Проте, якщо у вас практично немає часу займатися організацією весілля, вам варто звернутися в агенцію, яка вислухавши всі ваші побажання, організує весілля під ключ. Для прикладу на сайті bonapart.ua ви можете детальніше ознайомитися з послугами, які надають фахівці з організації урочистостей.

Навіть на сучасному святі буде актуальним класичний наряд нареченого і нареченої. Але на які ще весільні образи також варто звернути увагу?

  • Прості і непомітні варіанти одягу. Сукні для нареченої – максимально комфортні, виконані з натуральних матеріалів. Для нареченого можна вибрати сорочку в клітинку або з коротким рукавом, актуальними будуть підтяжки і зручні жилетки. Такі наряди будуть доречними на урочистості в стилі бохо або на еко-весіллі;
  • Вінтажний образ. Весілля в вінтажному стилі – це легкий і повітряний стиль для молодят. Стильні мережива в весільній сукні, м’які вигини тканини, костюм з твіду з модним метеликом – обов’язково зачарують гостей;
  • Мінімалізм у весільному гардеробі. Сучасна мода для молодят все частіше відкидає декоративне оздоблення і багатошаровість в весільному вбранні. Дизайнери рекомендують звернути увагу на вбрання з високоякісних матеріалів, із суворими лініями і стриманим силуетом.
    Наприклад, наречена може зупинити свій вибір на білосніжній спадаючій сукні, а наречений – обрати костюм чорного або світло-сірого відтінку;
  • Голлівудський стиль дає можливість підкреслити жіночність кожної нареченої. Радимо вибирати приталені сукні, прикрашені дорогоцінними або напівкоштовними каменями. Плаття з голлівудському стилі відрізняються високою вартістю і химерністю;
  • Яскраві акценти. Сучасні весілля часто витримують в певній колірній гамі. І тому весільні стилісти радять робити яскраві акценти і в одязі молодят: кольоровий пояс у весільній сукні, туфлі відповідного тону, яскрава краватка або метелик. Так ви підкреслите стиль весілля і об’єднайте образ нареченого і нареченої.

Вибирайте зручне вбрання, яке вам по-справжньому подобається. Вас приваблює незвичайний крій і колір весільних суконь? Не позбавляйте себе задоволення одягнути сукню своєї мрії!

Сучасна організація весілля

Ідеальне свято нинішнього часу вже має ряд власних сучасних весільних традицій:

  • Парубочий/дівич-вечір;
  • Виїзна реєстрація;
  • Постановочний перший танець;
  • Оригінальний весільний торт.

Варто відзначити, що нинішні молодята все частіше відмовляються від таких звичаїв, як сватання, викуп нареченої, автопрогулянка традиційними місцями і т.д. Крім того, шаленої популярності набирають весілля без тамади.

В останні роки все більше число закоханих за краще довірити організацію і координацію свята професійним агентствам. Для прикладу розпорядники весільної агенції “Бонапарт” точно знають, як поетапно організувати сучасне весілля, а також швидко врегулюють будь-який форс-мажор в день торжества.

Сучасне весілля – це можливість організувати свято так, як хочете саме ви! І в цьому принципова відмінність від класичного торжества, на якому прийнято робити «все як у всіх».

Гості та місце проведення

Ідея весілля в сучасному стилі може бути геть відкинута батьками. Не поспішайте відмовлятися від мрії або лаятися з близькими людьми!

Ми пропонуємо розділити свято на два дні: один – організувати для родичів за стандартним сценарієм, інший – для друзів, де ви самі вирішуєте, як провести час.

Для святкового дня в колі рідні вибирайте кафе або ресторани. Тут буде доречним  звичайне меню, спокійний декор і «стандартна» музика для весіль. Адже старше покоління рідко на ура сприймає нові і незвичайні ідеї в весільний день.

Сценарій весілля для подруг і друзів – ваш шанс голосно заявити про свої смаки і бажання, без страху бути незрозумілими. І тут ви можете вибирати абсолютно будь-які розваги:

  • Весільна пінна вечірка;
  • Весільний кортеж з байків;
  • Банкет в аквапарку;
  • Свято на березі річки або озера;
  • Тематичні свята, наприклад, в стилі народів світу або варіант «казкового» весілля.

Ваша фантазія – прийде вам на допомогу!





ІНШІ НОВИНИ