Переваги онлайн бронювання авіаквитків

Сьогодні все більша кількість людей, які збираються відправитися в подорож літаком, купують квитки не в авіакасах, а користуються інтернет-ресурсами онлайн бронювання, наприклад http://ua.fly.kiev.ua/. Чому так відбувається, незважаючи на цей досить недешевий вид транспорту? Адже далеко не кожен готовий викласти велику суму на покупку авіаквитка. Більш того, крім найбільш прийнятної ціни, повинна бути ще й відповідна дата, і навіть хороше місце біля віконця …

Отже, в чому ж переваги онлайн бронювання авіаквитків?

Простота і доступність. Забронювати квитки через інтернет можна буквально за кілька кроків. Процедура замовлення гранично проста і зручна. Все що необхідно зробити – на офіційному сайті вказати свої особисті дані: паспорт, номер телефону, адресу електронної пошти, номер банківської карти, – і все!

Економія коштів. Ціни на авіаквитки в разі бронювання через інтернет завжди нижчі, ніж в авіакасах. Погодьтеся, платити безпосередньо авіакомпанії, а не посередникам, набагато вигідніше, плюс відсутність касового збору.

Можливість порівняння цін. Інформація в інтернеті дозволяє провести повний аналіз вартості квитків на аналогічні рейси інших авіакомпаній.

Зручність оплати. Бронюючи авіаквитки за допомогою інтернет-ресурсів, ви можете оплатити їх вартість не тільки кредиткою, а й електронними грошима, наприклад через систему Вебмані.

Можливість придбати квитки не тільки собі, а й будь-якій іншій людині. Для цього необхідно лише знати його паспортні дані, а тому, на чиє ім’я заброньовано авіаквиток, залишиться тільки вчасно приїхати в аеропорт на реєстрацію.

Придбання квитків онлайн виключає ризик їх втрати. Інформація про ваше замовлення зберігається в електронному вигляді в базі даних.

Достовірність даних. Бронюючи замовлення ви самостійно вносите всі дані – ПІБ, серію і номер паспорта, номер кредитної картки. Відповідно, можете, не поспішаючи, перевірити всі дані безпосередньо перед відправкою заявки.

Можливість забронювати «гарне місце». Найчастіше авіакомпанії починають реєстрацію за добу до вильоту, а бронювання через інтернет дозволяє в онлайн режимі вибирати місце в літаку.

У доповненні хочеться відзначити також і деякі нюанси інтернет-бронювання авіаквитків:

  • Якщо ви вирішите оплатити квитки за допомогою чужої банківської картки, то це може створити певні проблеми. Справа в тому, що деякі авіакомпанії вимагають надати ксерокопії банківської карти і паспорта її власника в момент реєстрації. Тому доречно буде прихопити їх з собою.
  • Замовити квитки можна двома способами: бронювання зараз або після дзвінка оператора. У першому випадку ви напевно точно отримаєте місце в літаку, а другий випадок підходить для квитків, які розпродаються по якійсь акції.
  • Дешеві авіаквитки необхідно викупити не пізніше того терміну, який вказаний при бронюванні, інакше можливість буде втрачена.

Проаналізувавши всі переваги, а також маючи на меті деякі рекомендації, робимо висновок, що зручність придбання авіаквитків через інтернет-ресурси є очевидною, отже, квитки на літак краще бронювати онлайн.





ІНШІ НОВИНИ