Antonio Biaggi – європейський бренд стильного та якісного взуття

Antonio Biaggi – європейський модний взуттєвий бренд, зареєстрований в Лондоні (Великобританія). Дизайн для нього розробляють виключно італійські майстри. Виробництво знаходиться в Китаї, Бразилії, Португалії, В’єтнамі.

Відомий бренд Antonio Biaggi з’явився в 2006 році. Компанії знадобилося всього кілька років, аби розширити свою мережу і відкрити близько 50 фірмових магазинів як на території України, так і за її межами. Крім магазинів роздрібної мережі, товари бренду можна придбати і в онлайн-крамниці https://ua.antoniobiaggi.com/.

Antonio Biaggi просто створений для міських жителів, оскільки може виконати всі забаганки навіть найбільш вимогливого покупця, та пристосуватися до темпу життя мегаполісу. Шанувальники бренду можуть часто і доволі кардинально змінювати свій зовнішній вигляд, в залежності від ситуації: в наявності моделі стильного взуття, здатні доповнити будь-який образ. Асортимент Antonio Biaggi настільки багатий та різноманітний, що в одному магазині ви можете знайти класичне взуття, моделі в стилі casual, жіночі та чоловічі кросівки, а також ідеальне взуття для вечірок.

Бренд Antonio Biaggi випускає взуття європейської якості, для створення своєї продукції дизайнери використовують лише натуральні та найбільш якісні матеріали та фурнітуру. Чоловіки та жінки, які знаються на стилі та модних трендах, напевно зможуть обрати для себе підходящі варіанти зі всього різноманіття. Особливо великим попитом дана продукція користується у представниць прекрасної половини людства, тому що вона дуже стильна, сексуальна і коштує відносно не дорого.

Керівництво міжнародної взуттєвої компанії Antonio Biaggi основний акцент робить на дуже високій якості виконання своєї продукції і якості використовуваних матеріалів. В результаті на прилавки магазинів надходить дуже оригінальна, можна сказати унікальна продукція за дуже низькими цінами. Більш того, у даного бренду є дуже цікава система знижок для постійних клієнтів.

Взуттєва колекція європейської компанії Antonio Biaggi – це понад п’ятисот моделей якісного взуття від класики до ультрасучасних напрямів в найрізноманітніших кольорах і відтінках.

Так само, фірма Antonio Biaggi має відмінну лінію найрозкішніших аксесуарів в італійському стилі. Це ремені, сумки, гаманці і багато іншого. Все, що об’єднує продукцію даної компанії – висока якість, прекрасно підібрані матеріали, стильний дизайн і доступна ціна.

Величезним попитом продукція міжнародного бренду Antonio Biaggi користується в Україні. Тільки на її території розташовано майже 30 торгових точок, шість з яких працюють по франшизі.





ІНШІ НОВИНИ