Трендові пальта: весна 2019

Весняний настрій відрізняється від осіннього передчуттям тепла і яскравих фарб літа. Це відбивається і на гардеробі. Які демісезонні пальта популярні в цьому сезоні? Як стильно та актуально утеплитися цієї весни, розкажуть експерти бренду Gepur. Стильні та якісні пальта шукайте тут https://ua.gepur.com/catalog/palto.

Безсмертна класика

Фасон на запах – один з найжіночніших та універсальних. Такий одяг прикрасить будь-яку фігуру і легко створить видимість ідеальних пропорцій. У цьому сезоні популярні пальто-халати, без ґудзиків, на поясі. Шукайте модель з кашеміру, його еко аналога, або плащ з котону.

Класиці відповідають пальта в солодких відтінках бежу: карамель, вершки, кава з молоком. Альтернативний варіант – пальто у відтінках цієї весни:

  • бузковий;

  • кораловий;

  • червоний;

  • марсала;

  • мілітарі;

  • колір куркуми;

  • насичений синій.

Вибираючи “альтернативну” модель, стежте, щоб її колір пасував.

Пальто-кейп

Не плутати з пончо. Ця модель має чітку трапецієподібну форму, прорізи для рук, іноді навіть кишені. Може мати капюшон, один гудзик зверху або вертикальну застібку спереду. Такий одяг виглядає дуже жіночно, не сковує рухів і відмінно приховує недоліки фігури, не обтяжуючи її. До кейпу просяться довгі рукавички, але й рукави светра чи блузи теж можуть бути помітними. Обирайте модель в модних відтінках сезону або з матеріалу в клітину.

Пальто прямого крою

Вибирайте моделі, що нагадують піджак. Одно- або двобортні, з лацканами або без, довжиною до найширшої лінії стегон або подовжені. Крій – обов’язково прямий. Грубо кажучи, вам потрібне пальто-піджак. Поєднується і з діловим луком, і з одягом в стилі кежуал. Контрастує з жіночним платтям міді, доповнює строгий костюм, свіжо виглядає з джинсами бойфренда і кедами. За рахунок вільного крою приховує недосконалості фігури.

Нестандартні рукава

Альтернатива звичайним довгим рукавам або їх повної відсутності (у випадку з кейпом) – ¾. Це не просто спосіб зробити пальто не таким як завжди, але й трюк, який допомагає відвернути увагу від повного живота. Ідеальне рішення для власниць фігури “яблуко”. У цьому сезоні в моді не тільки рукав 3/4, а й усілякі маніпуляції з рукавами: підкати, манжети, закочені за задумом дизайнера, самостійно або за допомогою петлі на виворітній стороні. Не менш актуальні і широкі довгі рукави.

жіночі пальта в сезон весна 2019 фото

Пальто-кардиган

Коли для теплого пальта вже жарко, а для кардигана ще досить прохолодно – обирайте стильне коротке пальто-кардиган. Головна відмінність цих моделей в тканині. Не дивлячись на свою легкість, вони зроблені з еко кашеміру, тому все одно досить теплі. Деякі моделі навіть нагадують жилетку. Декоруйте їх паском і носіть з повсякденними або діловими луками.

Хутряний декор

Турбота про екологію – корисний тренд. У моді еко хутро і його штучність не просто не приховується, а навіть підкреслюється. Тому зараз особливо актуальні пальто і шуби з хутром неприродного кольору – сніжно білого, червоного або бірюзового. Адже тільки еко хутро витримає такий агресивний барвник без наслідків.

жіночі пальта з хутряним декором фото

У цьому році актуальні несподівані поєднання принтів, але верхнього одягу це не торкнулося. Віддайте перевагу однотонним моделям або пальто в клітку. Навесні особливо популярна сіра клітина “принц уельський”.

Проводьте більше часу на весняному повітрі, і утеплюйтеся стильно! З любов’ю, Гипюр.





ІНШІ НОВИНИ