Як вибрати обручки?

Готуєтесь до весілля? Тоді вам обов’язково потрібно придбати обручки, а зробити це можна в інтернет-магазині “Ювелірна карта”, де представлений широкий асортимент відповідних прикрас на будь-який смак та гаманець.  Але для того, щоб вибрати правильні обручки, необхідно поставити собі і своїй коханій людині всього декілька питань…

Питання №1: Який колір металу вам подобається?

Традиційно обручки роблять із золота. Обручки з червоного золота – це класика. Білому золоту віддають перевагу ті, хто цінує стиль і елегантність, жовтому – натури яскраві і життєрадісні. Екстравагантній парі, яка звикла відрізнятися і бути завжди не як всі, цілком можуть сподобатися обручки з зеленого, чорного або коричневого золота.

Питання № 2: Якої проби метал вибрати?

Як відомо – чим вища проба, тим більше золота міститься в ювелірному виробі. Прикраси 585 проби з часом не тьмяніють і не втрачають свого блиску. Те ж саме можна сказати про 750-у пробу. Набагато рідше купують обручки 375 проби, так як вони не вважаються зносостійкими.

Питання №3: З діамантами або без?

Ще не так давно питання вибору, з вставкою буде ваше кільце або без, ні перед ким не стояло, і всі купували однакові обручки стандартного дизайну. Деякі люди продовжують слідувати цій традиції і сьогодні. Однак, все частіше молоді люди, які зібралися побратися, воліють купити обручку з більш цікавим і хитромудрим дизайном, що включає в себе камені-вставки. Частіше за інших в обручках фігурують діаманти, адже саме вони вважаються символом сильного кохання і навічно скріпленого союзу. Як правило, дівчата дуже часто обирають обручку з діамантом, а от чоловіки не завжди бажають носити прикрасу з каменем, тому ювеліри давно передбачили цю проблему і знайшли їй оптимальне рішення – придумали кільця, виконані в єдиному дизайні, які відрізняються між собою лише тим, що в жіночому варіанті є камінь- вставка, а в чоловічому – немає.

Питання №4: Який дизайн обручок ви бажаєте обрати?

Звичайно, обручки з оригінальним дизайном і складними формами відразу притягують до себе погляди, але так як ви вибираєте кільця, які будете носити щодня, обов’язково варто подумати над тим, наскільки зручно вам буде жити разом з цим кільцем. У обручки не повинно бути жодних виступаючих деталей, так як саме вони найчастіше чіпляються за одяг, що в повсякденному житті може приносити значний дискомфорт.

Досить цікаво виглядають прикраси з комбінованого золота, що поєднують в собі відтінки золотистого і сріблястого кольору. Чоловікам особливо подобаються обручки з  вставкою, що обертається, і яку можна крутити навколо своєї осі. Вельми цікавими дизайнерськими рішеннями є ексклюзивні обручки: з витонченою різьбою в стилі бароко, у вигляді жіночої і чоловічої королівських корон, з чорно-білою емаллю та інші.

Питання №5: Якої ширини повинні бути ваші обручки?

Широка обручка тримається на пальці міцніше і виглядає більш респектабельно. Тонкі кільця підходять людям з довгими «музичними» пальцями, на них витончена прикраса буде виглядати доречно і елегантно. Перед тим, як придбати обручку, обов’язково поміряйте її в магазині, щоб зрозуміти, як вона виглядає не на картинці, а в житті, і наскільки вам в ній комфортно.

Питання №6: Скільки ви готові заплатити за хорошу обручку?

Вирішіть зі своєю другою половинкою, який діапазон цін, на ваш погляд, є прийнятним для вартості ваших обручок. Звичайно, весільні кільця – це не те, на чому потрібно економити, адже вони будуть з вами протягом усього життя, але купувати і занадто дорогі ювелірні вироби – теж неправильно, адже у майбутніх молодят і так багато фінансових витрат перед весіллям. Як завжди, оптимальний варіант – це золота середина, не дуже дорогі, і не дуже дешеві кільця, носити які вам буде у всіх сенсах приємно і комфортно.





ІНШІ НОВИНИ