Особливості міжнародних перевезень

Автомобільний транспорт настільки щільно увійшов в життя кожного, що основна маса перевезень вантажів відбувається з його допомогою. Всі вантажоперевезення діляться на три основні категорії – міські, міжміські та міжнародні. Будь-який тип перевезень може бути здійснений як юридичною, так і фізичною особою. Юридичні особи найчастіше користуються міжміськими та міжнародними перевезеннями, фізичні – внутрішньоміськими.

Головна особливість, якою володіють міжнародні перевезення, це процедура оформлення вантажу відповідно до прийнятих нормативних актів, яка реалізується професійними юристами, логістами і представниками страхових компаній. Все це ви зможете знайти за посиланням https://proficargo.com.ua. Природно, за рахунок цього збільшується вартість такого типу вантажоперевезень. У багатьох клієнтів транспортних компаній виникає цілком логічне запитання про зниження вартості таких перевезень.

Вартість перевезень за межі нашої країни безпосередньо залежить від декількох факторів:

  • Відстані;
  • Характеристик вантажу;
  • Рівня підготовки персоналу, який буде залучений до оформлення та перевезення;
  • Наявності особливостей перетину кордонів в ту чи іншу країну.

Саме від того, наскільки складний маршрут доставки товарів, змінюється і вартість надання транспортних послуг. В результаті зростають накладні витрати на товари, істотно підвищуючи вартість їх реалізації. Для скорочення таких витрат співробітниками компаній, які займаються транспортуванням, проводиться розробка найбільш оптимального та короткого маршруту для автомобілів, що дозволяє зберегти баланс між вартістю послуг перевізника і термінами доставки товарів.

Як показує практика, тривалі міжнародні перевезення можуть бути досить проблематичними за рахунок того, що вантаж може потрапити в неприємну ситуацію – ДТП, погодні явища або розбій. Тому просто необхідно застрахувати вантаж, що в разі виникнення форс-мажорних ситуацій покриє збитки власника. Кваліфіковані логісти при оформленні страховки враховують всі особливості країн, за якими буде проходити маршрут руху.

Але не варто думати, що міжнародні перевезення пов’язані тільки з ризиками, вони мають цілий ряд незаперечних переваг:

  • Автотранспорт дуже рухливий;
  • Невеликі витрати на паливо;
  • Можлива доставка вантажів в населені пункти, розташовані в складній місцевості;
  • Вантажоперевезення вельми оперативні.

У компанії “Профі карго сервіс” завжди можна отримати повний спектр послуг, пов’язаних з міжнародними перевезеннями вантажів, при цьому співробітниками проводиться підбір оптимального маршруту, завдяки чому будуть знижені вартість і термін доставки вантажу.





ІНШІ НОВИНИ