Автоматизація бізнес-процесів з 1С

1С: Підприємство – це перший крок до автоматизації вашого бізнесу. Наступним кроком є ​​професійна розробка в системі 1С, забезпечення робіт по установці, тестування для отримання ефективного програмного забезпечення. В “ITON” ви можете отримати повний спектр рішень по автоматизації бухгалтерського, управлінського і податкового обліку. Компанія “ITON” надає послуги з впровадження 1С: Підприємства, від покупки програмного забезпечення до настройки, обслуговування та подальшого доопрацювання більше 7-ми років.

Автоматизація бізнес-процесів

Професійна розробка продукту на базі 1С – це комплекс послуг, які забезпечують моделювання для автоматизації, документування вимог до продукту, запуск виконання усіх функцій впровадженого продукту з подальшим навчанням і переходом до технічного обслуговування.

У кожного бізнесу свої цілі, способи впровадження управлінського обліку, маса інших нюансів, тому компанія забезпечує індивідуальну розробку і реалізацію кожного з проектів.

Після установки ви можете використовувати всі переваги автоматизації. Для невеликих фірм, які тільки почали свою діяльність, доступна ціна є основним критерієм. Ви можете купити «1С: Підприємство» у компанії, а фахівці виконають настройку програмного забезпечення. Простота використання залежить тільки від якості настройки.

Для чого потрібна оптимізація 1С

Зростання компанії, її структурних підрозділів, збільшення обсягу інформаційних баз даних призводить до необхідності оптимізувати систему під нові умови.

Як відбувається оптимізація 1С:

  • Аналіз існуючої конфігурації.
  • Збільшення швидкості завантаження і виконання цільових операцій.
  • Коригування, поліпшення роботи.
  • Оптимізація метаданих у всіх частинах коду.
  • Усунення причин зайвих блокувань, налагодження нормального робочого процесу.
  • Технічне обслуговування від “ITON”

“ITON” https://iton.com.ua/ надає широкий спектр послуг з обслуговування програми як в рамках абонентського сервісу, так і спеціальних завдань від замовника.

Для кваліфікованого супроводу фахівець повинен бути як професіоналом в програмуванні, так і мати знання бухгалтерського та податкового обліку. Компанія обслуговує як типові, так і власні конфігурації. Технічне обслуговування включає в себе внесення необхідних поліпшень, а також комплексні консультації з виникаючих проблем.

 





ІНШІ НОВИНИ