Найкращі пляжі Туреччини — гід по райському відпочинку

Туреччина — Мекка для тих, хто не уявляє відпустки без релаксу біля моря, у зручному шезлонгу та зі смачним коктейлем у руці. Ті, хто ще не був у цій гостинній країні, можуть помилково думати, що у сезон тут важко знайти незалюднений пляж, який вражає природною красою. Купуючи тури в Туреччину, заплануйте візит до найкрасивіших частин турецької Рив’єри. Ціни на екскурсії невисокі, і це найкраща нагода побачити природні дива країни. А заразом і скупатися, і зробити незабутні фото та відео. Отже, топ-3 пляжів, які варто побачити на власні очі.

Пляжний рай

Туроператор Coral Travel — експерт із турецьких канікул. У мережі продажів (однойменних туристичних агентствах) можна придбати путівки на найкращі курорти держави. Аланія, Кемер, Мармарис, Сіде… У цих назвах уже відчувається морський бриз та заманливе тепло сонячних узбереж. На всіх без винятку курортах http://www.coraltravel.ua/main/turkey є комфортні для відпочинку пляжі — піщані, галькові, піщано-галькові. І всюди — прозоре, тепле та ласкаве море. А якщо захочеться різноманітності, то варто відвідати відомі на весь світ турецькі пляжі, які є «візитівками» країни.

Три зірки турецьких берегів:

Аланія — дуже популярне серед українців курортне містечко. Тут величезна кількість готелів та вілл, а також чудові пляжі, де так приємно поніжитися на сонечку та скупатись у Середземному морі. Саме тут розташувався пляж Клеопатри. Це довжелезна стрічка м’якого білого піску завдовжки 2 км. За легендою, пляж було подаровано Марком Антонієм цариці Клеопатрі, а пісок завезено з самого Єгипту.

Пляж Ічмелер у Мармарисі. Це один із наймальовничіших куточків Туреччини. На відміну від попереднього учасника рейтингу, він розташований у затишній бухті, з берегів якої відкриваються краєвиди на гори та острови. Пляж піщано-гальковий, у багатьох готелів є спеціальні бетонні платформи, з яких можна пірнати у кришталево чисту воду. Завдяки підводним джерелам море надзвичайного аквамаринового відтінку. Тут фантастичне повітря — через те, що бухта вкрита сосновими лісами та парками. Казкове місце для відпочинку!

Блакитна лагуна в Олюденізі. Дивлячись на фото, зроблені в цьому мальовничому куточку Туреччини, можна подумати, що це тропічний острів в океані. Тут напрочуд яскраві кольори піску, моря, неба та зелені. Blue Lagoon є частиною заповіднику, тому вхід на пляж платний (ціна цілком символічна). Можна взяти напрокат катамаран або каяк, купатись у прозорих бірюзових водах, дихати гірським повітрям. Найближчі міста — Фетхіє, Даламан.

Найкращі пляжі Туреччини вже чекають! Отже, беріть купальники, окуляри й крем від сонця та в дорогу. Не забудьте про фотоапарат — тут такі пейзажі, що фото ще довго грітимуть душу та милуватимуть око.





ІНШІ НОВИНИ