RYBALSKY — поліфункціональний район біля Дніпра від SAGA Development

Новий поліфункціональний район RYBALSKY, що будується на березі Дніпра, поєднує житлову, торговельну, ділову, соціальну та суспільну складову. Реалізацією проекту займаються компанії з бездоганною репутацією — SAGA Development та Perfect Group.

Знайомство з проектом

Перш ніж купити квартиру в ЖК RYBALSKY, ознайомтеся з перевагами проекту:

  • Передбачено будівництво 9 будинків-кварталів з бульваром і водним каналом. Останні два суспільних простори спроектовані тільки для пішоходів і доступні всім киянам. Місця для відпочинку різноманітні: для розваг з дітьми, імпровізованих пікніків, спілкування за кавою, зустрічей з друзями, романтичних побачень та усамітнення з книгою. Комплексним ландшафтним проектуванням займається студія Kotsiuba.

  • Просторі та вільні від автівок внутрішні двори, засаджені деревами, кущами та квітами — безпечна територія для дітей та ідеальне місце для релаксу після насиченого подіями дня.

  • На півострові з’явиться сучасний освітній центр RYBALSKY Family Port. Дитячий садок зможе прийняти 130 вихованців, школа повного дня — 280.

  • Під кожним кварталом знаходиться дворівневий паркінг на ≈200 місць. Передбачено Park Sharing: виїжджаючи з дому, жителі зможуть здавати паркувальний лот іншим, а система автоматично перераховуватиме гроші на рахунок за використання місця.

  • Кожен будинок обслуговуватиме управитель ATMOSFERA. Завдяки застосунку SFERA жителі зможуть ініціювати організацію пікніка у внутрішньому дворі чи навіть створення ремонтного фонду, а також підтримувати або відхиляти актуальні ініціативи.

  • SAGA Development реалізує програму з наповнення вулиць RYBALSKY кращими підприємствами. Мова йде про IT-компанії, кафе і ресторани, художні та архітектурні майстерні, юридичні фірми, медичний кластер.

Житловий район RYBALSKY відповідає поняттю «екологічний»:

  • зелені насадження;

  • мережа велодоріжок, а також паркінги для велосипедів;

  • зарядні станції для електрокарів;

  • система сортування сміття.

Пропозиції від забудовника

Пропонуються однокімнатні квартири площею 40,45 – 86,86 кв. м, двокімнатні площею 45,13 – 120,92 кв. м, трикімнатні площею 68,31 – 149,46 кв. м і чотирикімнатні площею 94,86 – 171,91 кв. м. Є можливість придбати комерційну нерухомість.

Для комерційних приміщень у будинку №11 відведено три поверхи. Висота стель — 4 м. Передбачено панорамні вікна, які виходять на канал і затишний бульвар.

За деталями, які стосуються придбання квартир в інноваційному житловому районі RYBALSKY, звертайтеся до відділу продажів. Телефон ви можете знайти на офіційному сайті проекту.





ІНШІ НОВИНИ