Прибирання квартири: навіщо звертатися в клінінгову компанію

Чистота в квартирі потрібна не тільки для підтримки затишної і комфортної обстановки. Вона необхідна для здорового сну і нормального самопочуття.

Багатьом людям через їх зайнятість не вистачає часу на проведення генерального прибирання. І навіть якщо в сім’ї хтось не працює, для наведення порядку йому потрібно витратити чимало часу і сил. Тільки миття вікон і віконних рам може забрати п’ять-шість годин. Таким чином, прибирання квартир або власного будинку, – це складна праця, яку краще доручити співробітникам клінінгової компанії, а саме uborka24.com.ua. Її послуги потрібні не тільки зайнятим людям, але і сім’ям з маленькими дітьми, яким часто не вистачає часу на самостійне прибирання. Крім того, допомога професіоналів потрібна після проведення ремонту в квартирі, коли треба винести все будівельне сміття, зробити вологе прибирання, виконати дезінфекцію сантехніки.

Використання послуг клінінгової компанії забезпечує цілий ряд переваг, у тому числі:

  • Прибирання виконується дуже швидко і якісно. Вирішенням даної задачі займається кілька співробітників, кожен з яких робить щось одне: хтось миє вікна, інший упорядковує сантехніку, третій займається вологим прибиранням.
  • Працівники клінінгової компанії прибувають на місце зі спецтехнікою і миючими засобами. Якщо купувати такий набір окремо, то за нього доведеться заплатити чималі гроші. Так що використання послуг професіоналів дозволяє заощадити значні кошти.
  • Добре навчені фахівці приділять увагу тим аспектам, які звичайні обивателі найчастіше ігнорують. Наприклад, вони почистять плінтуса, видалять пил з віконних рам і міжкімнатних дверей, оброблять шви і плитку спецрозчином.

Крім стандартного набору послуг, що надаються клінінговою компанією, можна домовитися з її менеджером про надання додаткових послуг, наприклад, про вивезення сміття, хімічне чищення килимів, чищення кондиціонерів, миття шаф всередині і ін.

При виборі клінінгової компанії найкраще скористатися рекомендаціями знайомих і друзів, які раніше вже зверталися в неї і залишилися задоволеними якістю її послуг. При відсутності таких людей потрібно вивчити сайти клінінгових компаній, ознайомитися з відгуками про їх діяльність в соцмережах або на інтернет-форумах. Перевагу слід віддавати компаніям, послуги яких затребувані безліччю клієнтів. При спілкуванні з менеджером треба звернути увагу на те, наскільки він чемно розмовляє, а також на компетентність його відповідей.





ІНШІ НОВИНИ