Представництва Енерджі трейд груп до кінця року будуть по всій Україні

Приватний енергетичний провайдер ТОВ «Енерджі трейд груп» продовдує розвиток та до кінця 2019 року вирішив завершити побудову своєї мережі представництв по всій території України.

Провайдер Енерджі трейд груп, розуміючи потреби клієнтів на цьому ринку, почав розвиток своєї мережі представництв ще в 2016 році. Перші представництва були відкриті в Дніпропетровську, Харкові, Вінниці та Запоріжжі. У Енерджі трейд груп повідомляють, що за цей час клієнтська база значно зросла з 10 клієнтів до 2,5 тисяч підприємств. Тому в 2019 році мережа розшириться на такі міста як Тернопіль, Чернігів, Одесу, Хмельницький і Кропивницький (інші регіони вже були покриті мережею представництв протягом 2017-2018 років.).

У компанії Енерджі трейд груп кажуть, що з ростом мережі представництв, структура клієнтів також розширилася, збільшивши сегменти ринку споживачів до середнього і малого бізнесу, адже їм також зручно працювати с компанією, враховуючи її інноваційний підхід до презентації своїх послуг на цьому ринку та обслуговування клієнтів.

Інноваційний підхід Енерджі трейд груп допомагає залучати нових клієнтів

Крім того, вся інфраструктура компанії Енерджі трейд груп постійно розвивається, а саме вводяться новітні технології. Наразі у Енерджі трейд груп підготовлена можливість покупки газу в режимі онлайн, що являється зовсім новим ходом на енергетичному ринку. Такими перевагами не можуть похвалитися інші гравці цього ринку. В електронному кабінеті користувача на сайті Енерджі трейд груп можна укладати договори, розплачуватися за газ, і вести весь документообіг, використовуючи для таких цілей свій електронний цифровий підпис. Все працює швидко та зручно.

«Газ в трубі у всіх однаковий. Тому для наших клієнтів дуже важливі не стільки продукт, скільки надійність постачальника і гнучкість умов, а також надання послуг на високому рівні», – підкреслюють спеціалісти в Енерджі трейд груп.

ТОВ «Енерджі трейд груп» – лідер енергетичного ринку природного газу в Україні. Є українським незалежним провайдером енергії з 2009 року. Компанія спеціалізується на постачанні природного газу та електроенергії для середнього та малого бізнесу.

Провайдер Енерджі трейд груп працює з найбільшими національними здобувачами газу за довгостроковими форвардними контрактами, а також з трьома великими імпортерами з країн Європейського союзу.





ІНШІ НОВИНИ