Скільки коштує пластикове вікно?

Металопластикові віконні конструкції сьогодні вже не розкіш, а буденна реальність, традиційний атрибут затишного інтер’єру міської квартири, приватного будинку чи офісного приміщення. За своєю конструкцією вони мало чим відрізняються від звичних дерев’яних, але дещо складніші. Мають багатокамерний профіль з герметично з’єднаними склопакетами. Така конструкція має високу тепло- та звукоізоляцію.

Надзвичайно велика кількість виробників, продавців, різновидів конструкцій обумовлюють складність вибору. Та й вартість віконних блоків дуже різноманітна. Вікна пластикові, ціна яких є досить прийнятною, пропонує компанія «Лінія Вікон». Детальну інформацію можна дізнатись на сайті, також дізнатись ціни на пластикові вікна можна тут . Завдяки власному виробництву компанія вже багато років виготовляє, реалізовує та здійснює професійний монтаж віконних конструкцій високої якості, що ніяким чином не впливає на демократичну цінову політику.

Від чого залежить вартість вікон-ПВХ?

На формування кінцевої ціни впливають ряд чинників:

  1. Імідж виробника – репутація брендів, використаних при виробництві профільних систем, склопакетів, фурнітури.

  2. Конструкція:

  • Стандартний або підсилений профіль;

  • Різновид склопакета – звичайний, енергоефективний, протиударний, броньований;

  • Додаткові аксесуари – підвіконня, відливи, москітні сітки.

  1. Надання додаткових послуг – демонтаж старої конструкції, доставка, встановлення, а також кольорове ламінування, тонування, встановлення дитячих блокаторів та ін.

Також вартість віконної конструкції залежить від:

  • Розмірів та форми конструкції;

  • Кількості камер у профільній системі;

  • Числа камер у склопакеті і формули склопакету;

  • Якості фурнітури;

  • Наявність ламінаціїї: односторонньої, двосторонньої або в масі.

Свій вплив на ціноутворення має технологія виробництва, відстань транспортування, термін гарантійних зобов’язань перед замовниками.

Чи варто довіряти віконним онлайн-калькуляторам?

Багато замовників впевнені, що краще порівнювати розцінки за допомогою віртуальних калькуляторів, але насправді ж їхні розрахунки мають лише орієнтовний зміст.

Точну вартість клієнт зможе дізнатись тільки після проведення необхідних замірів кваліфікованим спеціалістом.

Якщо ви бажаєте замовити пластикові вікна або дізнатись точні розцінки, зв’яжіться з менеджерами компанії «Лінія Вікон», які проконсультують вас з різних питань, допоможуть підібрати оптимальний варіант віконної конструкції, вирішити питання доставки та монтажу.