Клітки для тварин

Сучасні клітки для домашніх тварин виробляються за найвищими стандартами якості, функціональності і комфорту. Їх конструкція продумана так, щоб ці хатини для кішок і собак були зручними, довговічними і привабливими. Стаціонарні і переносні клітки для тварин купити в Києві, Львові та інших куточках країни найвигідніше через інтернет-магазин Укрвет. У каталозі компанії представлені конструкції, які підходять для тварин по всім їх параметрами. Тут можна підібрати відповідні пристрої для тимчасового утримання вихованців під час їх перебування в ветлікарні, грумінг-салоні або на виставці.

Як правильно вибрати і купити ветеринарну клітку?

Клітки для тварин в Укрвет купити в Україні можна для вирішення безлічі завдань. Так, в них можна просто перетримати вихованця або тримати його там постійно. Такий пристрій може бути переносним або стаціонарним. Залежно від того, скільки тварин потрібно утримувати в клітці, можна вибрати варіант на одну, кілька або навіть на багато секцій. Це можуть бути конструкції для побутового застосування або спеціальні ветеринарні клітки. Замовити з доставкою на https://ukrvet.ua/ можна будь-який варіант таких пристроїв, незалежно від їх призначення, розміру і об’єму партії. Також можна придбати сумки для транспортування кішок, манежі для цуценят або інші затребувані конструкціі. Будь-який з варіантів таких товарів, потрібно враховувати їх ключові характеристики.

Кількість відділень

Найбільш затребуваними залишаються звичайні пристрої на одну тварину. Але для виставкових залів, грумінг-салонів, клінік замовляють варіанти на 2, 3 і більше секцій. Для клінік і розплідників виробляються клітини навіть на 50 і більше місць. При необхідності вони діляться на автономні блоки, зручні для перевезення або переселення тварин. У таких конструкціях стінки з боків зроблені щільними, щоб чотирилапі сусіди не дратували одне одного. З тильного боку може бути передбачена витяжка, щоб забезпечити тваринам нормальний мікроклімат.

Мобільність, розмір

Якщо клітина, купується для переміщення тварини в ній по приміщенню або перевезення на далекі відстані, то доречно вибрати переносний варіант. Пристрій може бути обладнано висувними колісами, щоб, наприклад, перевозити вихованця по клініці. Якщо потрібна стаціонарна клітина для тварин, замовити можна варіант з установкою на постійну ділянку в будинку або будь-якому закладі. Такі конструкції зазвичай нерозбірні і більш габаритні, ніж мобільні.

Інші характеристики

Щоб за твариною і його житлом було зручніше доглядати, можна замовити клітку з висувним піддоном. Для комфортності перебування вихованця в клітці в зимовий час, виробники випускають вироби з підігрівом. У них можна регулювати температуру, перемикаючи управління на конвекторі, встановленому в низу або збоку клітини. Деякі конструкції обладнуються освітленням у вигляді LED ламп. Залежить вибір і від матеріалу каркаса. На металеві клітки для тварин ціна вище, ніж на аналогічні вироби з пластику. Але останній варіант більш стійкий до впливу вологи.





ІНШІ НОВИНИ