Де вигідно продати золоті та срібні монети?

У сучасному світі монети займають нижчу нішу оборотних коштів в будь-якій державі. Дрібницею дають здачу в магазині, максимум оплачують проїзд в громадському транспорті. Очевидно, що монетами дзвенять кишені далеко не всіх людей: багато хто воліє не розтягувати гаманці і кишені залізом, обмежуючи свій розмінний баланс на день купюрами мінімального номіналу і вище. Однак монети зберігають за собою велике значення в світі колекціонування.

Колекціонування монет або нумізматика, зародилося ще за часів Стародавнього Риму. Саме тоді поширилося колекціонування монет за їх естетичну і художню цінність, а не тільки в якості грошового активу. Сьогодні до цих атрибутів додалося колекціонування золотих і срібних монет, як гарантованого цінного активу, який завжди буде дорожчати в ціні. Цінна золота або срібна монета історично значимого періоду – це перлина будь-якої колекції, зіниця ока, за яку при продажі хочеться отримати максимальний прибуток.

Золоті та срібні монети – це еліта нумізматики, як вершки в десерті. Такі приймають в ломбардах, ними обмінюються в приватному порядку, відносять на оцінку до експертів і здають в антикварні крамниці. Але посередництво антикварних лавок, сторонніх експертів і ломбардів в пошуках покупців часто позначається на прибутку в гіршу сторону. Закономірно виникає питання, де можна продати золоті і срібні монети дорого, з максимальною вигодою?

Відповідь можна знайти на сайті https://skupkamonet.com.ua/, який займається викупом цінних монет за максимальною вартістю, що пропонує безліч важливих переваг. Серед них:

  • Компетентна професійна оцінка кожної монети, вивчення її історичної цінності. Послуга надається безкоштовно.
  • Можливість отримати сертифікат збереження міжнародного зразка.
  • Вузька спеціалізація, великий досвід в оцінці і скупці монет, позитивна репутація;
  • Можливість продати всю колекцію золотих або срібних монет в одному місці за найкращою ціною;
  • Виплата 100% суми монети за згодою клієнта відразу готівкою;
  • Викуп царських монет, часів СРСР, монет світу і України, а також золотих і срібних нагород СРСР і Росії.

Часто, тримаючи в руках справжню цінність розумієш її тоді, коли її втрачаєш. Так ось, коли потрібна консультація, то треба звертатися до фахівців, щоб не прогадати і по отримати реальну вартість за свої вироби. А зробити це можна за посиланням https://skupkamonet.com.ua/value/. Якщо у вас є золоті чи срібні монети,  і ви маєте бажання дізнатися їхню вартість та продати за хорошою ціною, звертайтеся до спеціалістів сервісу “Скупка монет”, які гарантують вам якісну консультацію та сервіс.





ІНШІ НОВИНИ