Яку роботу в Польщі пропонують для жінок?

Сьогодні роботодавці ставлять високі вимоги до працівників, коли приймають їх на роботу. Для жінок ще складніше отримати хорошу посаду з достойним рівнем зарплати, аніж чоловікам. Тому, щоб реалізувати себе або ж просто отримати високий рівень доходів, жінки часто вирішують шукати роботу в ЄС. Це нормальна практика. Основне – чітко визначитися, куди поїхати працювати та зуміти влаштуватися легально. Як це зробити? Наприклад, для більшості дівчат та жінок найкраще підходить праця в Польщі https://visa-pro.com.ua/. У статті ми детальніше розповімо не тільки про вакансії на роботу в Польщі для дівчат, але й зупинимося на основних вимогах, які надходять від роботодавців. У результаті ви зрозумієте, що вакансій є багато, влаштуватися ви зможете без проблем. Варто лише знайти хорошу кадрову агенцію, яка допоможе вам швидко пройти усю процедуру працевлаштування.

Вакансії та зарплата

Є більш прості та складніші види праці в Польщі. Зараз пропонують працю в таких місцях:

  • у готелях: покоївки, працівниці на рецепцію;
  • на заводах і фабриках: швачки, складальниці, сортувальниці, пакувальниці, прибиральниці;
  • у сільському господарстві: збір урожаю;
  • в теплицях: збір грибів;
  • по догляду за літніми людьми та людьми з інвалідністю;
  • у закладах харчування: повари та помічники поварів, офіціанти, прибиральниці та ін.

Якщо ж вас цікавить більше інформації про вакансії на роботу в Польщі https://visa-pro.com.ua/job/, рекомендуємо зайти на сайт і переглянути повний перелік пропозицій, актуальних на сьогоднішній день. А тепер скажемо і про рівень заробітної плати.

Звичайно, зарплата за роботу в Польщі для дівчат буде залежати від обраної вами вакансії. Але якщо брати середні цифри, то жінки заробляють біля 2-2,3 тис. злотих щомісяця на руки, тобто вже після сплати усіх податків.

Які вимоги ставлять до працівниць?

Варто сказати, що особливих вимог роботодавці не ставлять. Важливо бути відповідальною та акуратною, мати хороше здоров’я. Краще їхати на працю в Польщі без дітей, адже вони можуть часто хворіти, і це не дасть змоги працювати в повну силу. Якщо ж вас цікавить робота в Польщі для дівчат https://visa-pro.com.ua/stat/dlya-divchat без знання мови, тоді для вас є безліч пропозицій. Якщо ж ви вільно володієте польською та хоча б трохи знаєте англійську, для вас знайдеться робота в Європі з вищим рівнем зарплати – біля 2,5-2,8 тис. злотих чи вище.

Що стосується офіційного працевлаштування в Польщі, то сама процедура доволі проста. Один з обов’язкових етапів – це відкриття робочої візи в Польщу. Також найбільш вигідний варіант – це праця по контракту. Це документ, який прописує всі умови працевлаштування та обов’язки двох сторін. Уважно перечитайте контракт перед підписанням.