Samsung Galaxy M31 Prime: дизайн та характеристики

У лютому цього року корейська компанія Samsung представила Galaxy M31. Потім в липні вона випустила Samsung Galaxy M31s. А тепер готує до виходу ще одного члена родини.

Третій за рахунком представник серії Samsung Galaxy M31 отримає назву Galaxy M31 Prime. Промо-сторінка, присвячена новому смартфону Samsung, вже з’явилася на сайті Amazon. Там гігант електронної комерції розкрив дизайн і основні технічні характеристики новинки.

В основу Samsung Galaxy M31 Prime ляже фірмовий 10-нанометровий чіпсет Exynos 9611, що складається з чотирьох ядер Cortex-A73 з тактовою частотою до 2,3 ГГц, чотири ядра Cortex-A53 з тактовою частотою 1,7 ГГц і графіка Mali-F + G72 MP3. Компанію йому складуть 6 Гбайт оперативної пам’яті класу LPDDR4x. Об’єм вбудованої пам’яті складе 64 або 128 Гбайт в залежності від обраної версії. В обох випадках буде передбачена можливість розширення внутрішньої пам’яті за допомогою microSD-карти (максимум до 512 Гбайт).

Новий смартфон буде оснащений великим дисплеєм з каплеподібним вирізом зверху, але його розмір і розширення поки невідомі. Що стосується камер, то їх у Samsung Galaxy M31 Prime буде в цілому п’ять. Спереду буде встановлена ​​32-мегапіксельна фронтальна камера з функцією розпізнавання обличчя і підтримкою зйомки відео з роздільною здатністю 4K. А чотири інші камери розташуються на задній панелі. Це 64-мегапіксельна основна камера в поєднанні з 8-мегапіксельним надширококутним модулем, 5-мегапіксельною камерою для макрозйомки і 5-мегапіксельним датчиком глибини для портретних знімків. Також для швидкого розблокування смартфона на задній панелі буде встановлено сканер відбитків пальців.

За автономність нового смартфона Samsung буде відповідати акумуляторна батарея ємністю 6000 мАг. Вона отримає підтримку швидкої зарядки потужністю 15 Вт через порт USB Type-C. Також згадується про наявність окремого 3,5-міліметрового аудіороз’єму для навушників.

Терміни виходу і вартість Samsung Galaxy M31 Prime поки невідомі. Але нам дуже цікаво, як Samsung буде позиціонувати новинку в своєму продуктовому портфелі, з огляду на її певну схожість з Galaxy M31 як в плані дизайну, так і в плані технічних характеристик.





ІНШІ НОВИНИ