Дієтолог назвав кращий продукт для схуднення восени

Жителі нашої країни часом навіть не підозрюють, що практично ідеальний продукт для зниження ваги знайомий їм з дитинства, зростає під боком і не є екзотикою. Він смачний, ситний і одночасно містить мало калорій. Йдеться про гарбуз.

Ми всі зараз шукаємо їжу, яка повинна бути смачною, ситною і одночасно низькокалорійною. Таких продуктів не так багато. Зазвичай все смачне ще й володіє підвищеною калорійністю, вмістом цукрів, жирів, а гарбуз — приємний виняток.

Якщо ввести в харчування гарбуз, калорійність дієти істотно знизиться. А це важливо для бажаючих схуднути. Інакше кажучи, для сучасної людини гарбуз — це хороша їжа.

Калорій в ньому мало, а ситності завдяки волокнистій структурі в ньому виявляється досить багато. І, безумовно, гарбуз — смачний продукт.

Однак, вибудовувати монодієту на основі гарбуза не потрібно. Якщо так зробити, то користь може звернутися на шкоду. Гарбуз, подібно до багатьох рослинних продуктів, містить органічні кислоти, які дратівливі для шлунку. Крім того, вони «розпалюють» апетит. Лікарі не є прихильниками «гарбузової дієти»: вона погано переноситься.

Ще виникає дефіцит харчування, оскільки в гарбузі, природно, немає тваринного білка. І головний момент: як тільки ви цю дієту припините, то вага піде вгору.

Джерело





ІНШІ НОВИНИ