Названо дієвий напій для продовження життя

Одним з найдієвіших напоїв для продовження життя є зелений чай з додаванням куркуми, повідомили джерела у Великобританії.

“Комбінуючи ці два суперпродукти – чай матча і куркуму – можна отримати безпрецедентні переваги для здоров’я. Одним з них є продовження життя”, – розповіли експерти видання Express.

Чай матча, за словами фахівців, являє собою природне потужне джерело антиоксидантів. Одна чашка напою забезпечує такий же дозуванням антиоксидантних сполук, як і приблизно десять чашок зеленого чаю. Компоненти матчу борються з вільними радикалами і разом з цим – з пошкодженням клітин, допомагають запобігти хронічним захворюванням.

Що стосується куркуми, вчені звеличують спецію за її виражений протизапальний ефект. Її споживання є дієвим способом продовження життя в тому числі завдяки позитивному впливу на головний мозок – пряний продукт покращує його захист від вікової дегенерації і розвитку деменції.

“Було виявлено, що споживання напою з куркумою з японського чаю матчу віддають перевагу в регіонах з найвищою тривалістю життя. Така звичка може знизити ризик серйозних захворювань і уповільнити процес старіння”, – резюмували експерти.

Джерело





ІНШІ НОВИНИ