Фахівці назвали кращу альтернативу каві

Кава є універсальним напоєм, який щодня п’є практично кожна людина, однак далеко не всім його можна вживати. Фахівці розповіли, яким напоєм можна замінювати каву. Вони підкреслили, що існують напої, які, на відміну від кави, мають унікальні властивості.

В першу чергу, експерти рекомендують щодня випивати чашку цикорію. За смаком він дуже нагадує каву, проте в напої відсутній кофеїн. У той же час цикорій багатий розчинною клітковиною, яка покращує роботу кишечника і формує зростання корисних бактерій. За допомогою цикорію можна навіть скинути вагу, оскільки напій сприяє швидкій переробці жирів. Останнім часом набирає популярносты зелений чай матчу. Він є джерелом антиоксидантів, а також інших унікальних речовин, які також сприяють спалюванню жиру, регулюють кров’яний тиск і служать профілактикою цукрового діабету.

Ще однією альтернативою кави може стати знаменитий африканський чай ройбуш. Він відрізняється дуже яскравим відтінком і тривалим часом заварювання. Солодкуватий фруктовий смак може дуже сподобатися любителям гарячих напоїв. Ройбуш є чемпіоном за вмістом багатьох корисних компонентів і не має гіркого присмаку в відміну від інших напоїв.





ІНШІ НОВИНИ