Елітні авто і донька у Франції: директорка Інституту раку втрапила у корупційний скандал

Директорка Національного інституту раку в Києві, випускниця Києво-Могилянської академії Олена Колесник причетна до масштабних корупційних схем із ліками і живе невідповідно до своїх статків.

Крім того, вона навмисне підставляє своїх підлеглих, які борються проти хабарництва в медичній установі. Про це на своїй сторінці у Facebook написала українська журналістка Яніна Соколова.

“Цю жінку на фото звуть Олена Колесник. Вона – директорка Національного інституту раку. Так-так, це той самий заклад, де мене лікували від раку. Офіційна заробітна плата пані Олени становить у межах 12-14 тис. гривень. Оленина донька вчиться у Франції. Їздить Олена на Volvo XC40. У чоловіка Олени – проктолога державної лікарні – VolvoV90 cross country. Олена не робить операцій, а тому її джерело прибутку – це схеми з лікарями-спільниками-корупціонерами і махінації із закупівлями ліків”, – розповідає вона.

За словами Соколової, Колесник також навчилася обходити систему держзакупівель ProZoro. У зв’язку з дерибаном державних коштів в Інституті раку немає ремонту, ліфти системно не працюють і тому пацієнтів не можуть вчасно відвезти на операцію. Крім того, більшості з них доводиться самостійно купувати собі ліки.

“Олена звикла до схем, але їй вкрай некомфортне сусідство з головним лікарем Інституту раку. Він не є частиною схеми. Тому що його цікавить не новий Volvo, а нові умови для пацієнтів інституту. Саме тому Олена почала війну проти Андрія Безносенка. І шляхом брудних методів та створення керованої комісії (яка звинуватила Андрія в тому, що навіть не входить у рамки його компетенції – хоча б посадові обов’язки вивчили перед тим, як наклеп писати) усунула Андрія від займаної посади. Не будьте як Олена”, – розповіла Соколова про злочинні дії директорки Інституту раку.

Вона закликала владу і правоохоронні органи втрутитися в ситуацію і вжити необхідних заходів для покарання корупціонерів.

“В Україні один мільйон хворих на рак. Дати таким панночкам, як Колесник, і в подальшому красти – це знищити одну з найбільших лікувальних онкоустанов країни. Не будьте байдужими”, – звернулася журналістка до влади.

Джерело

 





ІНШІ НОВИНИ