Депутат від політичної сили Зеленського ошелешив появою в Раді у футболці з нецензурною лайкою і словами Порошенка

Неоднозначний принт на футболці народного депутата ошелешив користувачів мережі. Олександр Дубінський в “цікавій” формі поцікавився, чи задоволені люди кількістю реформ.

12 вересня на черговому засіданні українського парламенту депутат від політичної сили президента Зеленського ошелешив своїм зовнішнім виглядом не менше, аніж його колега, який стояв в будівлі Верховної Ради без взуття. 38-річний народний політик прийшов в джинсах, кросівках і футболці з незвичайним принтом.

На грудях у Олександра Дубінського красувався напис “Яких тобі ще, бл” дь , реформ не вистачає “? Всі тут же згадали, що ця фраза належить п’ятому українському президенту, яка тут же стала “крилатою”. У лютому 2018 го нинішній депутат опублікував аудіозапис, де нібито Порошенко цікавився у свого співрозмовника Тимура Хромаєва (глава Національної комісії з цінних паперів і фондових ринків) про його пост в соціальній мережі, де він критикував реформи в банківському секторі. Конфлікт вийшов на загальний огляд, і після цього Дубінський став продавати футболки з лаконічною назвою “Реформи”, в якій і з’явився в Раді.

Джерело





ІНШІ НОВИНИ