Сьогодні у Харкові пройдуть ЛГБТ-парад та марш за традиційні цінності

У неділю, 15 вересня 2019 року, у місті Харкові 2,5 тис. співробітників Національної поліції охоронятимуть 1,5 тис. учасників “Харків прайду” – першої в історії міста вуличної маніфестації геїв та лесбіянок.

Про це повідомляє Еспресо.TV.

“Ми провели низку нарад за участю організаторів заходів, керівництва облдержадміністрації, органів місцевого самоврядування, з Консультаційної місією Європейського союзу, моніторингової місією ООН з прав людини. Налагоджено постійну координація між усіма правоохоронними структурами області”, – заявив начальник Головного управління поліції в Харківській області Валерія Сокуренко.

На акції повинні бути представники міжнародних організацій, дипломатичних представництв та консульських установ інших держав.

Разом з цим, о 13:00 на площі Конституції рух “Традиція і порядок” збирає тих, хто виступає за традиційні сімейні цінності.

“Сім’я -це основа буття християнина, тому її захист та підтримка – святий обов’язок. На жаль, сьогодні ми бачимо, що Божі заповіді стосовно сім’ї атакуються сучасністю. Саме тому ми, християни, повинні активно проявляти свою позицію”, – заявили в організації.

Джерело





ІНШІ НОВИНИ