Звільнені моряки запросили Зеленського на свої весілля: зворушливе відео

Володимир Зеленський 12 вересня зустрівся зі звільненими з полону моряками та їх рідними у неформальній обстановці. Тоді ж троє військових запросили президента на власні весілля, які планують відгуляти найближчим часом.

Зустріч гаранта з моряками проходила на парковому подвір’ї Маріїнського палацу. Зеленський розповів, що операція з їх повернення з Росії була надскладною.

Також глава держави виділив морякам президентські годинники та пообіцяв виділити житло в Одесі. До слова, 17 вересня усім військовим купили квартири, причому в одному будинку.

Моряки розповіли президенту про покращення свого здоров’я і подякували за зусилля щодо їх звільнення з російського полону.

Згодом наймолодший моряк Андрій Ейдер підійшов до Зеленського і запросив на своє весілля, яке разом з коханою дівчиною Мариною планує відгуляти у серпні 2020 року.

Президент Зеленський з радістю відреагував на таку новину та пообіцяв приїхати на весілля до моряка.

Клас! Я з задоволенням приїду. Тільки скажіть наперед дату. Хоча, мені здається, було би круто зробити весілля 7 вересня (день звільнення моряків з полону РФ, – 24 канал),
– сказав Зеленський.

Тоді президент отримав ще два запрошення на весілля моряків. Віктор Беспальченко одружився зі своєю коханою Тетяною Шевченко ще під час ув’язнення в московському СІЗО “Лефортово”. Проте, тепер планує влаштувати святкування на волі в Україні.

Ще один моряк Андрій Артеменко додав, що планував одружитися раніше. Проте, через російський полон весілля відклали. Тепер наречені планують влаштувати свято на батьківщині.

Після цього Зеленський жартома запропонував морякам влаштувати усі три весілля в один день – 7 вересня.

Джерело





ІНШІ НОВИНИ