Столична гімназія потрапила в гучний скандал з використанням відходів для приготування їжі школярам

У столичній гімназії дітям подали борщ з недоїденою їжею. Мама одного з учнів в соціальній мережі підняла скандал, до обурення приєдналися і інші батьки.

У пабліку “Батьки SOS” в Facebook з’явилася публікація від користувача з ніком Марина Рассолова, матері учня гімназії “Київська Русь”, (створеної на базі початкової школи №332 у Дарницькому районі). Жінка припустила, що для приготування борщу дітям кухарі використали продукти, які залишилися з минулого навчального дня. Як доказ вона опублікувала фото, на якому видно, що в один день дітям приготували салат з капусти з насінням соняшника, а вже на наступний день школярам в їдальні приготували борщ з насінням.

Кухарі Ніяк не намагалися відстояти свою позицію, а мами в Інтернеті обурилися поведінкою працівників їдальні.

Мати школяра уточнила, що тендер на надання послуг харчування в навчальному закладі виграла ТОВ Pontem.ua. “Ми спробували прояснити ситуацію у кухарів, а вони сказали, що “просто не промили капусту”. Коли це неподобство вже припиниться “, – обурилася жінка. Користувачі Мережі підтримали автора публікації, а деякі навіть почали жартувати над ситуацією: “Безвідходне виробництво”, “Колись був жарт: не пий компот, в ньому кухар ноги миє”, “А є відповідальність за знущання над національною стравою”, “А якщо борщ не з’їдять, що можна приготувати далі? Поділіться рецептом “.

Джерело





ІНШІ НОВИНИ