Мороз та дощі: синоптики засмутили прогнозом на початок тижня

На цьому тижні осінь вразить українців своєю мінливістю. Вже в найближчі дні в нашу країну прийдуть денне потепління, нічні заморозки і дощі з сильним вітром. Про це повідомляє Укргідрометцентр.

У понеділок, 23 вересня, прогнозується суха і сонячна погода по всій Україні. При цьому тепло буде лише на заході та півдні країни, де повітря прогріється до +20 +22, місцями до +24 градусів. В інших регіонах очікується до +15, а місцями максимум до +17.

У вівторок, 24 вересня, синоптики обіцяють похолодання ще на 2-4 градуси. Повітря прогріється максимум до +20 +21 на півдні. На решті території України +12 +14. Вночі у північних, східних і частини центральних регіонів прийдуть перші заморозки до -1 -2 градусів. Зате буде сухо і ясно.

У середу, 25 вересня, Закарпаття затягнуть хмари і почнуться осінні дощі. В інших областях опадів не передбачається, температура повітря залишиться на колишньому рівні.

У четвер, 26 вересня, дощі пройдуться майже по всій країні, за винятком східних регіонів. У той же час вночі відчутно потеплішає, оскільки перепади між денною і нічною температурою скоротяться. Вдень синоптики прогнозують до +14 +17, на півдні максимум +20 градусів. Вночі – до +9 +11.

Джерело





ІНШІ НОВИНИ