Власниця скандальної надбудови на майдані планує зробити таку саму з іншого боку

Пані Олена запевняє, що вся конструкція після завершення робіт не відрізнятиметься від решти будинку.

Надбудова на історичній будівлі у центрі Києва абсолютно законна і має всі дозвільні документи. У цьому ТСН запевнила власниця горішніх приміщень будинку Олена.

“Приштампували “незаконне” до будівництва – а які є докази? Ми сьогодні були у правоохоронців, подали всі документи. Це приміщення було придбане разом з горищем та всім решта. Нікому жодних грошей не давали, ні з ким жодних хабарницьких дій не вчиняли. Ми зняли дах – там були гнилі балки. Замість балок ми зробили цю стіну, і вона буде накрита так само, як було накрито. Ми ще зробимо (надбудову) з другого боку – ще пошуміть про другий бік”, – розповіла Олена телефоном.

“Попередній власник це все викупив у 1998 році – є дозвіл Київради, підписано всіма інстанціями. Є змінений план квартири, горища. Я все це напередодні шукала, і у БТІ всі ці документи знайшла, і колишній власник все дав”, – додала власниця.

За твердженням пані Олени, через те, що балки даху прогнили, було ухвалено рішення розібрати цей дах, і накрити зверху шлакоблоком. Саме ці великі блоки обрали замість цегли тому, що, запевняє власниця, боялись аби цеглу не здмухнуло з даху. Раніше був випадок, коли цеглою, що впала з готелю “Козацький”, вбило чоловіка. Надалі конструкції нададуть вигляду, що не відрізняється від решти будівлі.

“Ми зняли акуратно старий пошкоджений дах, поставили шлакоблок. Все буде накрито, такого ж кольору, такі ж металеві бортики, але нові і не іржаві. Там немає прибудованого поверху – там і так два поверхи за рахунок горища. Все буде так само”, – запевнила Олена і додала, що після закінчення робіт з одного боку, розпочнуть роботи з іншого.

Нагадаємо, раніше фото шлакоблоків на даху історичної будівлі на Майдані Незалежності опублікували кияни у соцмережі – їх неабияк стурбувало спотворення однієї з візитівок центру Києва.

Джерело





ІНШІ НОВИНИ