Скандал з Гонтаревою і “95 кварталом”: в хорі Верьовки зробили першу заяву

Ідея скандального гумористичного номера, де висміяли підпал будинку екс-глави НБУ Валерії Гонтаревої, належить студії “Квартал 95”.

Про це розповів гендиректор і художній керівник хору імені Верьовки Зіновій Корінець, передає “24 канал”.

“Нас запевнили, що це такий стьоб. Вони ж над усіма кепкують. Над президентом, політиками. Нас попросили заспівати разом з Кварталом”, – виправдовувався він.

“Я не погодився спочатку з тим текстом. Але мені заперечили: тут нічого такого немає, ми тільки те й робимо, що над усіма жартуємо. У нас така програма, ви нічого такого не думайте. Ми стібаємося над усіма – і над президентом, і над іншими. Мене просто переконали, і ми якось не сприйняли це всерйоз. І ми з режисером, до речі, сперечалися: що текст непристойний – яко можна стібатися, якщо у людини щось згоріло? Я, знаєте, напевно, до кінця не подумав. І ми потрапили в нехорошу ситуацію. Мені дуже-дуже незручно”, – пояснив художній керівник в коментарі” Укрінформу “.

Гендиректор хору підкреслив, що рішення про участь на концерті “95 кварталу” приймав особисто. При цьому з артистами він вже співпрацював раніше.

“Ми на Майдані з ними працювали, на стадіоні, де звучали проукраїнські речі. Не тільки в державних заходах беремо участь. І, нарешті, в цій пісні нічого антиукраїнського не було. Але це неприємний стьоб над людиною. Я тут згоден. З усіма в цьому згоден. Ми просто повели. я не подумав. Що тут виправдовуватися? Це рішення приймав я, а не колектив”, – розповів він.

Також Корінець не заперечує того факту, що можливо на концертах хору будуть мітинги, пов’язані зі скандалом.

Джерело





ІНШІ НОВИНИ