Хор Верьовки отримав 30 тисяч за участь у номері «Кварталу» про підпал будинку Гонтаревої

Національний академічний хор імені Григорія Верьовки отримав 30 тисяч за участь в номері студії «Кварталу 95» про підпал будинку ексглави Нацбанку Валерії Гонтаревої.
Про це розповів гендиректор і художній керівник хору Зеновій Корінець у коментарі «24 каналу».

Він пояснив, що хор часто працює за контрактами.

Корінець також сказав, що йому дуже незручно за виступ хору в номері. Він додав, що спершу не давав згоди на участь хору, але врешті піддався на вмовляння і погодився на участь хору імені Верьовки у номері.

Нагадаємо, у нещодавньому випуску «Вечірнього кварталу» гуморист Євген Кошовий разом із хором Верьовки заспівав пісню з висміюванням спалення будинку Гонтаревої, в якій зокрема є фрази: «Горіла хата, палала, в Лондоні жінка плакала», «Хата горить в Гореничах, а в Лондоні Валерія думає на Валерича», «Мораль пісні проста — хата згоріла зі стида».

Міністр культури Володимир Бороднянський вибачився перед Гонтаревою за участь у сценці державного хору імені Верьовки.

У Мінекономіки заявили, що міжнародні інвестори сприймають пісню студії «Квартал 95» та хору імені Верьовки як ознаку зв’язку між олігархом Ігорем Коломойським та чинною владою.

Сам Коломойський сказав, що йому дуже сподобався номер. Він уточнив, що особливо сподобалась фраза, що «хата згоріла від сорому», а ще більше сподобалася фраза «Валерія думає на Валєрича».

Джерело





ІНШІ НОВИНИ