“Гостра політична сатира. Так було, є і буде”: “Квартал-95” прокоментував номер про підпал будинку Гонтаревої

У студії “Квартал-95” прокоментували номер про підпал будинку ексглави НБУ Валерії Гонтаревої.

Про це йдеться у заяві “Кварталу” у Facebook.

“Майже кожен новий випуск “Вечірнього Кварталу” стає резонансним, бо ми жартуємо на ті теми, які хвилюють суспільство. “Квартал” – це гостра політична сатира, так було, є і буде. Навіть, якщо це не подобається деяким політикам. Саме політики, їх дії і наслідки їх дій, які відчувають мільйони українців, дають нам привід для сатири. Ми вдячні хору імені Верьовки та нам шкода, що заслужений колектив незаслужено піддається інформаційній атаці. Колектив не брав участі в написанні матеріалу, тому, будь ласка, поважайте його”, – йдеться у заяві студії.

У “Кварталі” також звернулись до міністра культури, молоді та спорту Володимира Бородянського: “ми запрошуємо вас на наступну зйомку “Вечірнього Кварталу”, щоб одразу після концерту ви сказали, за що вам соромно, а за що ні”.

Також актори звернулись до міністра економіки, торгівлі та сільського господарства Тимофія Милованова, який заявляв, що номер “Кварталу” про Гонтареву негативно вплинув на інвестклімат України : “Бажаємо вам успіхів, економічного стрибка і побільше інвесторів”.

Йому також порадили звинуватити “Квартал” у випадках, “якщо щось піде не так”.

“Наш гумор – наша головна зброя. І поки наша зброя гостра і різка, ми будемо з гордістю займатися своєю справою”, – додали у студії.

Джерело





ІНШІ НОВИНИ