«Слуга народу» приховав від декларування незаконний будинок на Трухановому острові

Народний депутат від “Слуги народу” і ексгендиректор телеканалу “1+1” Олександр Ткаченко користується незадекларованим маєтком в природоохоронній зоні – на Трухановому острові в Києві.

Задекларувати нібито орендований будинок на острові Ткаченко мав ще будучи кандидатом в народні депутати, але цього так і не зробив.

Основний будинок, два – меншого розміру і подвір’я з озерцем на ганку знаходяться посеред ділянки землі у 4 гектари, яку місто передало в оренду на 15 років під водно-спортивний комплекс ТОВ «Учбово-спортивний комерційний клуб “Україно”.

Будувати на цій землі житло заборонено – це земля лісогосподарського призначення, яка відноситься до прибережної захисної смуги і входить до охоронної зони.

Наразі маєток оточено парканом. На автоматичних воротах постійно чергує сторож, який пояснює бажаючим підійти до води, що це приватна територія.

Фото з цього незаконного маєтку на Трухановому острові Олександр Ткаченко оприлюднив ще у травні 2018 року, що свідчить про те, що використовує він його більше року.

Нагадаємо, що Олександр Ткаченко нещодавно оголосив, що він претендує на посаду очільника Київської міської державної адміністрації. На ній він хоче замінити чинного голову КМДА Віталія Кличка.

Джерело





ІНШІ НОВИНИ