Російському пропагандисту Корчевникову дозволили в’їзд в Україну: фотодоказ

Пропагандист Кремля, ведучий телеканалу “Росія-1” Борис Корчевников місяць тому навідався до Києва. Річ у тім, що у вересні збігла 5-річна заборона для його відвідин України. У СБУ її не поновили, кажуть, – на це не було причин.

Так, у жовтні Корчевников декілька днів провів у Києві. У своїх соцмережах він написав, що відвідував фестиваль православного кіно “Покров”, де йому вручили нагороду представники УПЦ МП. Окрім того, пропагандист гуляв Хрещатиком і писав про власні рефлексії від відвідин української столиці.

Соцмережі обурила ця ситуація, але у Службі безпеки кажуть: за 5 останніх років до відомства не надходило жодних даних, які могли б завдати шкоди національній безпеці України. Цю відповідь СБУ надала на запит народного депутата Олексія Гончаренка.

Отримав відповідь від СБУ щодо того, як путінська гниль Боря Корчевников потрапив до Києва і вільно прогулювався по Києво-Печерській Лаврі після того, як допомагав терористам і називав Крим російським. Мабуть, медалі “За заслуги перед Вітчизною” з рук Путіна і брудної пропаганди кожен день по росТБ про Крим і Донбас для наших правоохоронців недостатньо,

– підписав політик фото документа.

Джерело





ІНШІ НОВИНИ