Оприлюднено дати пробного ЗНО в 2020 році

Будь-який бажаючий зможе записатися на проходження пробного зовнішнього незалежного оцінювання вже з 3 січня наступного року.

Український центр оцінювання якості освіти опублікував у відкритому доступі дати пробного етапу ЗНО на наступний рік. У прес-центрі відомства також повідомили, що зареєструватися на пробне тестування можна вже в січні 2020 року: з 3 по 24 число. Для цього необхідно зайти на онлайн-ресурс свого регіонального центру.

Саме ж пробне ЗНО відбудеться 21 березня і 28 березня. На 21 березня заплановане написання тесту з української мови та української літератури. Наступним пройде ЗНО з усіх інших предметів. Відзначимо, що 28 березня школярі та інші бажаючі зможуть пройти пробне оцінювання лише з одного предмета.

Додамо, що пробне ЗНО буде не безкоштовним. На даний момент поки невідомо, скільки будуть стягувати за його проходження.

Довідка. ЗНО в нашій країні в наступному, 2020 року, році заплановане з 21 травня по 15 червня. Реєстрація на нього розпочнеться з 3 лютого і триватиме до 24 березня. Запрошення-перепустки всі бажаючі отримають до 30 квітня.

Джерело





ІНШІ НОВИНИ