Відомо, куди летять українці відзначати Новий рік і скільки коштують путівки

Директор українського турагентства Ольга Бейліна розповіла, куди їдуть українці на новорічні свята.

Про це повідомляє інформаційний портал Голос .

За словами директора турагентства, українці вважають за краще святкувати в Єгипті. Хоча останнім часом з’явилися нові тренди, і попитом почали користуватися інші екзотичні напрямки. Багато в чому на це впливає приємна вартість прямих авіарейсів.

«Як завжди Єгипет, як правило, найбільш затребуваний. Також з’явилося багато екзотики, наприклад, Куба, Китай, Таїланд і Домінікана. Вони користуються попитом через прямі рейси. Їх багато, тому на тури в ці країни цікава ціна. З ближніх напрямків, зараз найдешевше летіти в Єгипет, а з далеких напрямків – Китай », – прокоментувала Бейліна.

За її словами, відпочинок на двох на 7 днів за цими напрямками обійдеться приблизно в 1000 доларів.

«У новорічний період, на 11 ночей, з вильотом з Києва 30 грудня з прямим рейсом, тільки з сніданками обійдеться від 1000 доларів. Якщо говоримо про ОАЕ, то тиждень відпочинку в Еміратах в п’ятизірковому готелі обійдеться близько 800 доларів на людину зі сніданками. Зате відпочити тиждень в Єгипті можна і за 500 доларів, за системою все включено на двох », – говорить експерт.

Дорожче обійдуться українцям відпочинок в Домінікані, хоча путівки до Таїланду залишаються на середньому рівні з Єгиптом і Еміратами.

«Якщо ми говоримо про Домінікану, з вильотом 30 грудня, то це вже дорожча відпустка – від 2100 на двох за системою все включено. З екзотики дешевший Таїланд. Є новорічні тури на острів Пхукет, які, як правило, дуже затребувані. Є рейс на 31 грудня, з хорошою ціною 750 доларів за одну людину, на вісім днів, за системою харчування тільки сніданки. Відпочинок на Кубі в чотирьох зірковому готелі буде трохи дорожче. Близько 1400 доларів на людину за системою все включено », – резюмувала О. Бейліна.





ІНШІ НОВИНИ