В Раді за колонами побилися «слуги народу» Бужанський і Лерос

Сьогодні у Верховній Раді дев’ятого скликання відбулася бійка, учасниками якої стали нардепи від “Слуги народу” Гео Лерос і Максим Бужанський.

Про це повідомляє кореспондент # Букв.

Депутати побилися за колоною, яка знаходиться в секторі “Європейської Солідарності”.

Поруч також перебували депутат від фракції “ЄС” Руслан Князевич, Андрій Іванчук, а також депутат від фракції “Слуги народу” Артем Дмитрук.

Заспокоювати нардепів довелося спікеру Парламенту Дмитру Разумкову.

“Шановні колеги, заспокойтеся, припиніть в залі бійку. Заспокойтеся! Займіть, будь ласка, свої місця. Як в дитячому садку. Сядьте кожен на своє місце. Дорослі ж люди”, – заявив він.

Незабаром нардепи розійшлися по своїх місцях.

Про факт бійки написали нардепи від “Європейської Солідарності” Володимир Ар’єв та Ірина Геращенко.

“У кутку сесійної зали ВР побилися між собою двоє “слуг”. Бужанський налетів на Лероса”, – написав він у Facebook.

Геращенко також повідомила, що ініціатором бійки став Бужанський.

“Свого часу я дала прогноз, що перша сесійна бійка відбудеться між “слугами”. Тільки що Максим Бужанський напав на свого колегу по фракції Гео Лероса. Він забіг в сектор “Європейської Солідарності”, затягнув його за колони, і нашим депутатам довелося зупиняти бійку і вигнати хулігана з нашого сектора”, – зазначила Геращенко.

Нардеп уточнила, що спікер ВР Разумков не дозволив нардепам від “Європейської Солідарності” озвучити пропозицію про відсторонення Бужанського від засідань.

“Далі – гірше. На вимогу “ЄС” спікер Разумков не дав нам хвилину за мотивами, ми хотіли звернутися до регламентного комітету з вимогою негайно розглянути цей випадок на своєму засіданні і усунути Бужанського від сесійних засідань”, – підкреслила Геращенко.

Джерело





ІНШІ НОВИНИ