В “ЛДНР” і окупованому Криму зустрічали Новий рік за українським часом

В Криму, а також в окупованих районах Донецької і Луганської областей люди кажуть, що втомилися від Росії і хочуть якомога швидше повернутися додому, в Україну.

Жителі окупованих Росією українських територій (Крим, а також окремі райони Донецької і Луганської областей) не стали зустрічати Новий Рік за московським часом і вийшли святкувати його разом з усією Україною.

Так, жителі Ялти вийшли святкувати Новий, 2020 рік, але не по Москві, а по Києву, про що говорить відповідне відео. Голос за кадром говорить, що навіть в центрі міста встановлені феєрверки.

“Молодці, вийшли святкувати за київським часом, а не за московським!” , – говорить автор відео.

У той же час, на окупованих територіях Донбасу теж влаштували феєрверки за київським часом. У Донецьку і Луганську люди пишуть, що вони “тільки встигали головою в сторони вертіти” і “що о першій годині ночі салюти були активніші”.

В Україні, я чув, всякі феєрверки заборонені. В окупованому Луганську, на жаль, ні. А з іншого боку, як би українці провели перекличку? Рівно о першій годині ночі за-місцевим часом, коли в Україні була північ, в різних кінцях міста прогриміли салюти на честь моєї країни. в честь Нового року по-українськи! Приємно до сліз. Стояв на балконі і тільки встигав головою обертати. І на заході, і на сході, і на півдні – скрізь полетіли вогники в українське небо “, – так пише житель Луганська у себе в Фейсбуці. Ім’я цієї людини нам невідомо, та й не будемо ми розкривати його, оскільки він може стати потенційною жертвою бойовиків.

Донеччани ж щиро бажають, щоб в цьому році “залишилися тільки феєрверки, а все інше нехай згине як страшний сон!” .

Наостанок там додали : “Донбас-це Україна”.

Таким чином, люди в Криму, а також в окупованих районах Донецької і Луганської області кажуть, що втомилися від Росії і хочуть якомога швидше повернутися додому, в Україну.

Джерело





ІНШІ НОВИНИ