“Попереду ще кілька хіміотерапій і операція”: Алла Мазур розповіла про боротьбу з раком

Ведуча “ТСН.Тиждень” Алла Мазур, яка у листопаді 2019-го повідомила про виявлений у неї рак, продовжує вести боротьбу з онкологією.

Наразі зірка каналу “1+1” поділилася, як протікає її лікування. За словами Алли, вона хотіла полікуватися в тиші і повідомити прихильникам вже “фінальну добру новину”. Але оскільки фани часто запитують, як вона, то Мазур вирішила підтримати тих, хто також бореться з онкологією.

“Четверта хімія мені далась легше, ніж попередні три, хоч сил ще небагато. Побічні ефекти – традиційні, і це помітно по зміні зачіски. Але прогрес є. Попереду ще кілька хіміотерапій – і операція. І я ще раз переконуюсь: Головне – почати вчасно! Тому знову закликаю усіх: перевірятись! Регулярно”, – написала у своєму пості на Facebook ведуча.

Мазур порадила усім взяти за правило і перевірятися за декілька днів до дня народження – щоб не загубитися у датах.

“Якщо є тривожний прогноз – не панікувати. Перевірити його в кількох місцях. Бо навіть онкодіагнози у нас бувають хибними: сама тому свідок. Якщо все підтвердилось – не панікувати тим більше! І не відкладати лікування: в надії, що розсмокчеться, або допоможуть нетрадиційні методи. Міжнародні протоколи онколікування чіткі, загальні для всіх. Більше про свій діагноз і ліки, що пропонують, можна прочитати в Інтернеті. Шукайте лікаря, якому довіряєте – і починайте шлях”, – порадила Мазур.

Джерело





ІНШІ НОВИНИ