Люксовий номер за 200 тисяч: у ЗМІ показали готель, в якому зупинявся Зеленський, відвідуючи Оман

По прибуттю в Оман Президент України Володимир Зеленський обрав готель Al Bustan Palace. У ЗМІ опубліковано відео з номера люкс, в якому жив український лідер.

В ході свого візиту в Оман глава Української держави Володимир Зеленський зупинився в люксовому номері готелю Al Bustan Palace.

Вартість проживання обійшлася президенту у 200 тисяч за добу. Про це повідомило видання Тудей, яке послалося на ролик українських журналістів, які побували в номері Зеленського після його повернення в Україну.

У публікації видання повідомляється, що цей готель є найкращим і найдорожчим в країні. Проживання в президентському люксі готелю коштує від 135 до 200 тисяч за добу, залежно від сезону року. Журналісти стверджують, що президент з першою леді зупинилися на 8 поверсі. Вид з номера дійсно гідний правителя будь-якої держави – видно пальми, гори й море.

Номер такого типу вважають апартаментами. У ньому передбачена своя ванна для кожного, вітальня, окрема їдальня, індивідуальна кухня і невеликий кабінет. Вартість номерів також залежить і від поверху: чим вище – тим дорожче. При цьому на 9 поверсі готелю взагалі є право жити тільки у султана Оману.

Джерело





ІНШІ НОВИНИ