У вільний від роботи час. «Слуги народу» поїдуть вчитися в США

Депутати фракції з Слуга народу поїдуть на навчання до США у вільний від роботи у Верховній Раді час.

Про це в інтерв’ю Інтерфакс-Україна повідомив перший заступник голови фракції Олександр Корнієнко.

«Не тільки наші – з усього парламенту. Є така програма, вона давно існує… Це такі навчально-ознайомчі програми. Вони пропонують три-п’ять днів провести в Конгресі США, ще кілька днів — ближче до місцевого самоврядування», — сказав Корнієнко.

За його словами, оскільки фракція Слуга народу найбільша, то, згідно з квотним принципом, в групі буде більше депутатів цієї фракції.

«Але знову ж таки, тут питання за графіком. Ми зараз ставимо в пріоритет відвідування Ради, комітетів і виконання пов’язаних з цим завдань, тобто все інше — у вільний від роботи час. Це знову ж таки, якщо воно буде. Наскільки я пам’ятаю, в березні тільки перша група поїде, якщо ми по датах з ними зійдемося. Тому що відпускати десять депутатів у важливий пленарний тиждень теж ніхто не буде», — додав він.

Раніше повідомлялося, що нардепи від СН будуть проходити навчальні тренінги в навчальному центрі в офісі політичної сили.

Там заявили, що не можуть дозволити собі проводити навчання в дорогих готелях, як це було раніше, так як партія фінансується з держбюджету.

ДЖЕРЕЛОНВ




ІНШІ НОВИНИ