“Хабарів не брав”: Богдан похизувався, що перерахував свою зарплату на благодійність

Колишній очільник Офісу президента Андрій Богдан похизувався тим, що перерахував свою зарплату на благодійність, й наголосив, що не брав хабарі на посаді голови ОП.

“Ми прийшли в політику в тяжкі часи. Спочатку в нашу перемогу не вірили. Потім з нами боролися, а далі ми перемогли. Перемогли, щоб якісно змінити країну”, – написав він.

За словами Богдана, його команда на чолі із президентом Володимиром Зеленським перезавантажила парламент, “хоча критики казали, що це неможливо”.

“Ми привели в політику нових людей. Прийняли стратегічні законопроекти, які десятиліттями навмисно гальмувалися нашими “папереднікамі”. Перезавантажили ЦВК та дали старт реформі органів прокуратури. Ми провели перезапуск практично всієї політичної системи. Ми зробили це завдяки довірі українського народу, рішучості президента Зеленського і безкомпромісності його команди”, – додав він, зазначивши, що “щиро вдячний всім, хто був поруч”.

Також він звернувся до “різноманітних критиків” його фінансового стану.

“За час роботи жодного хабаря не брав і вигоди не шукав. Чесно працював за рахунок грошей, які заробив на адвокатській ниві. Зарплату свою не взяв ні копійки, а всі нараховані гроші перерахував на благодійність”, – наголосив колишній очільник ОП.





ІНШІ НОВИНИ