Українцям повідомили, коли вони зможуть подорожувати в інші країни

У зв’язку з поширенням китайської недуги в Україні ввели карантин. Українцям не можна залишати свої будинки без особливої ​​потреби і дотримуватися всіх правил, які ввела влада.

Як стало відомо, карантин, який повинен був закінчитися двадцять четвертого квітня, планують продовжити до липня, а ось відкрити кордони зможуть не раніше ніж через півроку. Карантин пов’язаний не тільки, щоб усередині країни припинити поширення вірусу, а закрити кордони для тих, хто перебуває за територією України.

Арсен Аваков в кінці березня виступив із заявою, в якій він повідомив, що в Україну не можуть повертатися навіть жителі нашої країни. Але це тимчасовий захід. Зараз же Антон Геращенко повідомив, коли країна може відкрити кордони для інших країн і українці зможуть подорожувати по інших країнах, як було раніше.

Нашим співвітчизникам доведеться подорожувати всередині країни найближчі півроку або навіть рік. Навіть якщо пандемія піде на спад, то все одно в найближчі місяці жителям країни не варто очікувати відкриття кордонів між країнами.

Геращенко в програмі «Бацман» повідомив, що відновлення міжнародного туризму відбудеться приблизно через рік. Європа та інші країни світу будуть закриті для туризму.

Закриття кордонів дозволить українцям краще пізнати свою країну. Геращенко закликав всіх туристичних операторів розширювати маршрути. Подбати про походи в гори або ж прогулянки по Дніпру.

Джерело





ІНШІ НОВИНИ