Одна з областей відмовилася послабляти карантин з 11 травня

Через збільшення нових випадків зараження коронавірусом у Львівській області перенесли ослаблення карантину.

Про це повідомляє прес-служба Львівської облдержадміністрації.

На засіданні обласної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій було прийнято рішення про продовження карантину без послаблень до 15 травня.

“Враховуючи збільшення кількості хворих, а також летальні випадки від коронавірусу в області, комісія зобов’язує продовжити карантин до 15 травня. Відтак, ті послаблення, які були заплановані з 11 травня, будуть вводитися з 15”, – заявив голова ОДА Тарас Грень.

За минулу добу з підозрою на коронавірус госпіталізували 13 осіб. Підтверджено методом ПЛР наявність коронавірусу за добу у 54 мешканців Львівщини. Читайте також Шмигаль назвав умову, за якої наступний етап послаблень карантину настане швидше

Нагадаємо, Кабінет міністрів України оприлюднив постанову про послаблення карантинних обмежень з 11 травня. Зокрема, дозволена діяльність стоматологій, салонів краси та перукарень, закладів побутового обслуговування, адвокатів, нотаріусів, аудиторів, психологів.

Кабмін у березні ввів загальнонаціональний карантин для протидії поширенню коронавірусної інфекції, після чого продовжив його до 11 травня. 4 травня уряд продовжив карантин до 22 травня, знявши при цьому ряд обмежень з 11 травня.





ІНШІ НОВИНИ